Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud tenni az a férfi akinek nimfomániás a felesége?
Az elején elég volt a napi 1szex vagy a 2napi 1
De mar vagy fél éve hogy elvettem és megváltozott e téren
Felkelünk akkor szex
Épp hog leülök reggelizni rá 2órára és megint szexelni akar
Bejön ebédszünetben a munkahelyemre (autoszerelővagyok) és ott is szexet akar
Haza érek eszek egyből szex ugyanez este is
Ugy érzem ez nem is az én feleségem eljutottam oda hogy napi 4 5 6szex van de nem élvezem egyáltalán
Csak miatta vam amiéet akaratosan szexelne állandoan
Es ha azt mondom most nem akarok szexelni képes orditani velem hogy én nem vagyok férfi meg egy puhap.csű ..sz vagyok és neki egy kemény ..sz kell nem egy puha
Ugy érzem kikészültem,pedig nagyon szeretem őt
Néha csak szeretnék vele csókolozni de épp hogy megfogom az arcát hogy megcsókoljam már tolja le a gatyámat
Ugy érzem egész nal csak szexelni akar csók tapi minden nélkül
Már a váláson gondolkozom pedig annyira szeretem ő
Én 33éves vagyok ő 24 én dolgozom ő egész nap otthon van

Én örömmel lennék a helyedbe
napi 4-6 menet
35F

Igy egyértelműen nimfo nő. El kell vinni pszichómókushoz, ha az sem segít akkor nyitott kapcsolat. (Engeded, hogy mással is d.gjon) Ha ez sem segít akkor tényleg csak a válás segít.
Sokan persze elsőre azt mondják, hogy "hú de jó". de ha komolyan és reálisan(!) jobban belegondolnak akkor ez nem tartható fenn hosszabb ideig. Rá fogsz menni egészségileg és mentálisan is.
Ui.: Még megpróbálkozhatnál, hogy elküldöd dolgozni, hátha egy kicsit lestrapálja magát.

Probáltam már neki mondani hogy menjen el dolgozni
Erre mi a válasz hogy ő soha nem fog elmenni mert nem csóró hogy dolgoznia kelljen
Mikor meg mondom neki ha nem megy dolgozni nem kap pénzt tőlem akkor teljesen magába zuhant hogy én mekkora egy büdös patkány vagyok hogy őt dolgoztatni akarom a tescoban 80ezerért mert ugye eladó a szakmája
Ugyhogy ő nem fog dolgozni kijelentette

A nimfománia és a nagy libbodó
Nem ugyanaz
1 nimfómánia BETEGSÉG
2 nimfomániás nem tud meg maradni egy pasinál mert egy nimfómániás ALKALMATLAN monogám kapcsolatra
3 Egy nimfómániás BÁRHOL,BÁRMIKOR,BÁRKIVEL
4 Egy nimfómániásnak a szex olyan mint másnak a Drog. Pillanatnyilag jó ,de SOHA nem elégül ki teljesem. Mindig az újabb lehetőséget Hajszolja. És MINDEGY ki csak SZEX legyen...
25N

Magyarul eltaetattja a pitsáját...
Mehetett volna fősulira normális szakmát tanulni...
Legalább Nokedlit szaggatni tud?
Vagy csak a pizza rendeléshez és a bszáshoz ért?
De Egy undorító nő...
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!