Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok/hölgyek, milyen bugyit szoktatok hordani többnyire, és miért?
Kérem, mindenki őszintén válaszoljon, és ne a közizlésnek tetsző választ írja, hanem a valóságot. Kort is kérek, ha lehet.
Mindenkit, aki a kérdésre válaszol (bármilyen bugyit is hord vagy nem hord) ZÖLD kézzel pontozok.
A trollokat, és provokátorokat pedig kicsinálom.
Kérem senki ne véleményezze a többiek szokásait, vagy bugyijait, vagy indokait. (Privátban is jöhet válasz)
Extra Aminek nagyon hálás lennék még, ha egy képet is linkelnétek a bugyikról, mert nem ismerem a típusokat, pasi vagyok.
Ugyan már egy ideje nem vagyok szűz, de akkor is, mint ma is, csak tangát hordtam, kb 14 éves koromtól.
Akkor jöttem rá végleg, hogy minden, amit anyám a női létről mond, egetverő baromság (nem szabad sminkelni, mert megöregszel /muhahaha/, ne hordj melltartót, mert lógni fog a melled /még nagyobb muhaha, az ő melle A kosaras, könnyen beszél, az enyém Gs/, a tangától aranyered lesz /wábazzeg, tuti nem ép/.
Magasderekút, mert kényelmes és jól nézek ki benne :)
Van tangám is, azt néha veszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!