Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem azért nem szexel velem mert sosem öltözök csinosba és kontyba van a hajam mindig!?
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Szules utan vagyok 5honappal igen elhanyagoltam magam mert minden percem lekoti a baba
Miota a gyerek megvan nincs szex
Mindig mondja ad oenzt menjek fodraszhoz ad penzt edzoterem berletre vagy akar mellplasztikara vagy pl hogy menjek el ehyedul valmerre o vigyazz a babara
Volt valakinel ilyen??
Biztos hogy sosem hagyna el mert halálosan szerelmes belém ezt nem 1szer bizonyitotta már
Más nőkre rá néz és már az bosszantja ezt masok mondták
És nem nem vagyok igénytelen..elhagytam magam igen kicsit
Ugy gondolom okkal..
A gyermekem rendelleneseggel szuletett 3 azaz 3 honapot voltam vele a ki.szott korhazban 2honapja jottunk haza es igen szarom le a sminket a ruhat basszus orulok hogy él a gyermekem és meggyogyult 6szor mutottek
A lelekemet is kisirtam
Azert gondokozzon mar a ferjem is
Megmondom en neki ettol ne felj
Meg is mondtam azota meg pitizik mint egy kiskutya hogy bocsassak meg neki
Ugyhogy itt 2on kozul egyedul ő az aknek elkellene gondolkoznia a dolgokon
Semmi más nemerdekel csak az hogy meggyogyitottak a gyermekemet csak ez semmi más :)
Elhagytam magam igen mert nem sminkelek es nem jarok minibe huha :D de hajat mosok..fogat mosok fesulkodok felveszem a csinos fehernemut akkor mi itt a problema?
1. A konty kiábrándító
2. Az anyák is nők, nem szabad feladniuk a női énjüket.
3. A férfiaknak segíteniük kell a gyereknevelésben és le kell venniük a terheket a nők válláról.
35F
"Semmi más nemerdekel csak az hogy meggyogyitottak a gyermekemet csak ez semmi más :)"
Nyilván a gyerek az első, de nő is vagy, ne csak anya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!