Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem azért nem szexel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem azért nem szexel velem mert sosem öltözök csinosba és kontyba van a hajam mindig!?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mit lehet csinálni?

Szules utan vagyok 5honappal igen elhanyagoltam magam mert minden percem lekoti a baba

Miota a gyerek megvan nincs szex

Mindig mondja ad oenzt menjek fodraszhoz ad penzt edzoterem berletre vagy akar mellplasztikara vagy pl hogy menjek el ehyedul valmerre o vigyazz a babara

Volt valakinel ilyen??

2019. márc. 22. 22:53
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

24éves vagyok

Ö 34

2019. márc. 22. 22:55
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nana! Vigyázz! Most és addig mentsd meg a házasságodat amíg lehet! Most a gondok elején még könnyebb!
2019. márc. 22. 22:58
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, meglehet h látja ő is h nagxon elhanyagoltad magad és peóbál neked vhogy segíteni.

Sztem fogadd el a segítségét.

L

4/25 anonim ***** válasza:
88%
mellplasztika lol. a fodrász még oké..valahogy megértem. az edzőterem tök jó dolog. az egészség fontos. Na de mellplasztika.:D ha nő lennék jól szájbaverném.
 5/25 anonim ***** válasza:
35%
#4! Jól szájba vernéd? A melleddel?
2019. márc. 22. 23:00
 6/25 A kérdező kommentje:

Mellplasztikát már terhesség előtt szerettem volna :)

Tehát ennek nagyon örülnék viszont még nem most egy 5hónapos mellett

2019. márc. 22. 23:00
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

És azt nem ajánlotta fel, hogy foglalkozna a kicsivel amíg te törődhetsz magaddal?

Nálunk fordított volt a helyzet, a férjem nagyon kívánt de nekem nagyon rosszul sikerült a szülés, repedtem szakadtam, azóta is picit fájdalmas a szex, ráadás a változással sem vagyok megelégedve, ugyanis nagyon megváltozott a puncim és még aranyerem is van, és hiába mondj a férjem, hogy őt nem zavarja, biztos vagyok benne, hogy csak azért mondja mert nem akar megbántani ugyanis a szülés óta még egyszer sem kényeztetett orálisan, előtte viszont mindig:(

2019. márc. 22. 23:05
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fesd ki magad, öltözz fel csinosan, hódítsd meg újra!
2019. márc. 22. 23:06
 9/25 A kérdező kommentje:

Utolso sajnalom at erzem nagyon

De felajalotta mar szabadsagot is vett ki hogy o otthon lesz a babaval en meg menjek kicsit lazulni

Nekem csaszarom volt igy nekem a formaja teljesen ugyanolyan maradt

2019. márc. 22. 23:07
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Tehát van egy férjed, aki pénzt, időt és energiát nem sajnálva próbál segíteni, de Te csak ülsz a popódon. Erre nehéz mit mondani... ne csodálkozz, ha előbb-utóbb elege lesz.
2019. márc. 22. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!