Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem azért nem szexel velem mert sosem öltözök csinosba és kontyba van a hajam mindig!?
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Szules utan vagyok 5honappal igen elhanyagoltam magam mert minden percem lekoti a baba
Miota a gyerek megvan nincs szex
Mindig mondja ad oenzt menjek fodraszhoz ad penzt edzoterem berletre vagy akar mellplasztikara vagy pl hogy menjek el ehyedul valmerre o vigyazz a babara
Volt valakinel ilyen??
24éves vagyok
Ö 34
Igen, meglehet h látja ő is h nagxon elhanyagoltad magad és peóbál neked vhogy segíteni.
Sztem fogadd el a segítségét.
L
Mellplasztikát már terhesség előtt szerettem volna :)
Tehát ennek nagyon örülnék viszont még nem most egy 5hónapos mellett
És azt nem ajánlotta fel, hogy foglalkozna a kicsivel amíg te törődhetsz magaddal?
Nálunk fordított volt a helyzet, a férjem nagyon kívánt de nekem nagyon rosszul sikerült a szülés, repedtem szakadtam, azóta is picit fájdalmas a szex, ráadás a változással sem vagyok megelégedve, ugyanis nagyon megváltozott a puncim és még aranyerem is van, és hiába mondj a férjem, hogy őt nem zavarja, biztos vagyok benne, hogy csak azért mondja mert nem akar megbántani ugyanis a szülés óta még egyszer sem kényeztetett orálisan, előtte viszont mindig:(
Utolso sajnalom at erzem nagyon
De felajalotta mar szabadsagot is vett ki hogy o otthon lesz a babaval en meg menjek kicsit lazulni
Nekem csaszarom volt igy nekem a formaja teljesen ugyanolyan maradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!