Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem azért nem szexel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem azért nem szexel velem mert sosem öltözök csinosba és kontyba van a hajam mindig!?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mit lehet csinálni?

Szules utan vagyok 5honappal igen elhanyagoltam magam mert minden percem lekoti a baba

Miota a gyerek megvan nincs szex

Mindig mondja ad oenzt menjek fodraszhoz ad penzt edzoterem berletre vagy akar mellplasztikara vagy pl hogy menjek el ehyedul valmerre o vigyazz a babara

Volt valakinel ilyen??

2019. márc. 22. 22:53
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nem ülök a popomon ez nem így van

Nem teszek a szépségért most ez igaz

De 5honapos lett a baba!

Hogyan adjak így magamra?

Alapbol csaszar utan en megvoltam szinte veszve ugy fajt a hasam honapokig 3honapra jutottam el oda hogy nornalisan ki tudok kelni az ágybol

Ugy gondoltam szules utan 5honappal nem az a lényeg én hogyan nézek ki hanem az hogy itt a gyerek akit el kell latni akitol alig alszunk es aki mellett meg most nincs ido semmire

De persze legyen kitakaritva meg megfozve mire hazaer a kedves ferjem nem ertem en a ferfiakat..

2019. márc. 23. 00:02
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"Alapbol csaszar utan en megvoltam szinte veszve ugy fajt a hasam honapokig 3honapra jutottam el oda hogy nornalisan ki tudok kelni az ágybol"

Erre mit mondott az orvosod? Azért ez egyáltalán nem normális.

Engem is császároztak, de már a kórházban hajat mostam... Legyen igényed, nem létezik, hogy semmire nincs időd egy baba mellett.

2019. márc. 23. 00:15
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha császáros voltál akkor az edzőtermet mèg felejtsd el.

Otthon csinálhatsz hasfal regenáló gyakorlatot..De semmi megeröltetőt.

Ha a kicsi szopik a mellplasztikát felejtsd el..

Viszont a lazulás ki jár.

25N

2019. márc. 23. 00:24
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Császáros voltam én is. És kegyetlen hasfájós volt a kicsim.

De tisztaság és meleg étel volt az asztalon mire haza ért a gyerek apja a munkából

Lehet h 7kozbe úgy néztem ki mint a mosott szar de hétvégén volt Én időm kicsit össze tudtam kaparni magam ..

2019. márc. 23. 00:28
 15/25 anonim ***** válasza:
85%
Most biztos hülyének fogtok nézni, de szerintem igenis van valami izgató abban, ha egy nő kicsit lestrapáltan, kontyba kötött hajjal, egy bő férfipólóban és mackónadrágban flangál otthon :D
2019. márc. 23. 00:29
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
Ha igazán szeretne/akarna a férjed, akkor kissé elhanyagolva is kívánna. Van az a mondás, hogy "addig nem érdemli meg a férfi, hogy menyasszonyi ruhában lásson, amíg kukásmellényben sem tetszel neki". Mégis mire számított, hogy szülés után friss anyukaként is kiskosztümös frissen kikent diplomataként fogsz kinézni? Lehet, hogy nem sajnálná rád a pénzt, de ettől még erősen rózsaszín ködben élt eddig szegény.
2019. márc. 23. 01:32
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Kitesz az idióta egy kérdést arról, hogy jajjajjajj szétcsúsztam, nem kíván a férjem. A férje felajánlja a segítségét, de nem, mártírkodni kell és a férjét, aki próbál neki segíteni, jól leszarozni. Kedves anyuka... gratulálok a szingliségéhez. Majd jusson eszedbe a férjed akit most úgy fikázol, akkor is, amikor még csak bele se köpnének a szádba.

32/f

2019. márc. 23. 03:14
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A férjed azért nem szexel veled mert picsogsz és nem kezdesz semmit magaddal.

Felajánlotta a segítségét, szabadságot vett ki, hogy vigyázzon a gyerekre amíg te kikapcsolódsz és szépítkezel és neked ez sem elég.

2019. márc. 23. 03:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
5 hónap telt el a szülés óta, 6 hét a gyermekágy. Ideje összeszedni magad, ebben a férded is partner, használd ki. Egy csomó férfi csak hisztizik a haveroknak, h az asszony elengedte magát, de kisujját se mozdítja.
2019. márc. 23. 07:17
 20/25 Yskirde ***** válasza:
18%
Istenem, ha neki kellene kipihennie magàt ahogy írjàtok, akkor hagy döntse már el ő mikorra szedi össze magàt. Mellesleg nem azt írta, hogy nem mos hajat stb. Csak kontyba van(amit rengetegen hordanak utcára mert ez a divat). A gyerek a fontos perpillanat, 5 hónap az meg semmi, idő kell neki ennyi és egy megértő férj. Lehet nem most kellene csak segíteni mikor szerinte már elhanyagolt. És mellplasztika szoptatás alatt, meg edzés császárnál?😂 persze
2019. márc. 23. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!