Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális? Ki az a "nagyokos" aki egy nőnek kifizet egy "együttlétért" 80 000 Ft-ot? (többi lent)
(Link a kommentben.)
"Együttlét": 80 000 Ft -2-3 óra. Ki az a hülye aki kifizeti ezt? 2-3 óráig "akciózni" mikor egy átlag férfinak bőven elég 1 óra is. Utána mit csináljon 1-2 óráig? Azért fizessen, hogy nézzék egymást, vagy kényszeredetten beszéljenek a semmiről?
Ráadásul tiszta műnőről van szó, a kép alapján.
A szóban forgó hölgy rafkós mert előre kéri a pénzt. :) Míg az ilyen diáklány karakterek nem ilyen tapasztaltak. Akár simán ki is használhatja valaki ezt és csak hiteget, majd aktus után lelép.
Ezenkívül igazi kaméleon a hölgy mert, nem szeretné, hogy kép készüljön róla, meg nem szeretne nyilvánosan a kuncsafttal mutatkozni. És még magán-castingot is tart. :)
Alapból baleknak tartom aki fizet egy prostinak úgy, hogy nem rokkant, vagy 70+-os legalább. De ez már durva, hogy 80-at kifizet valaki egy ilyen műnőért.
Mert az sok?
óránként 50000ft nál kezdődik egy jó nő díja csak megsúgom
1: nem jön be a kép
2: kényszerít bárki, hogy menj hozzá? Gondolom nem. Akkor miért probléma ez neked?
Nekem átverésnek hangzik. Annyira nem műnő ez, rosszabbra számítottam leírás alapján. Ha így néz ki, miért lenne ennyire zárkózott? Tuti, hogy itt valami csalafintaság van. Nem azért, mert mondjuk átmész és leüt, hanem nem tudom, lehet, hogy előzetesen elkér 20 ezret, hogy utald el, a többit majd személyesen, és akkor lép le, vagy ilyesmi. Persze csak feltételezés, mert meg kellene adnia egy bankszámlát, szóval ki tudja.
Helyesírása pocsék. Amúgy nekem bejön a nő.
Magára a kérdésre válaszolva: 3 óra valóban sok, de ha úgy nézed, hogy rövid pihenések be vannak iktatva, akkor végül is 3 x 30 perc szex lehet benne fél órás szünetekkel, míg újra erőt gyűjt a férfiú. Egyszer lehet én is kipróbálnék ilyet, ha tényleg így néz ki a csaj, de ahhoz még sokat kell nyernem tippmixen.
28F
Hű de fel vagy háborodva.
Régen olvastam egy Dokumentum regényt
Egy Budapesten élő luxuaprostirol szólt
Akit ügynökség közvetített
Fel vagy háborodva 80.000Ft-on?
Ennél a lánynál 250.000Ft/3óra
N
Nem rafkós drága
Alap,hogy előre kell fizetni Annál is aki csak 15 ezerért csinálja
N
most jössz rá, hogy vannak k_rvák, vagy mi? :D
a puncs tele van kis csöves pitsákkal, akik így akarnak pénzhez jutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!