Nagyokos lennék?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim azt mondják, hogy nagyokos vagyok, mert amikor belémkötnek mindig megvédem magam valamilyen csípős beszólással. Ez azt jelentené, hogy nagyokos vagyok? Vagy mégis mi a francot jelent az, higy nagyokos, hogy én is tudjam?!2018. nov. 20. 14:17
1/4 anonim válasza:
Lênyegében azt jelenti hogy azt hiszed okosabb vagy/mindig neked van igazad pedig nem.Nem mondom hogy igazuk van de a kifejezés ezt jelenti.
2/4 anonim válasza:
Nekem van ilyen nagyokos kollégám, mindenki utálja. Mondasz valamit és ő kijavít, helyesbít, hozzátesz. A beszélgetés vele abból áll, hogy kioktat valakit valamiről. Ő mindent jobban és pontosabban tud másnál, neki szélesebb rálátása van mindenre. Leszívja minden energiád miközben beszél.
3/4 anonymousreview60 válasza:
1. #1 és #2 jól leírta a nagyokos fogalmát.
2. Ha az esetek nagy részében megtaláltad a megfelelő ÉS csípős megjegyzést, akkor éleseszű is LEHETSZ (az kell egy kicsi hozzá) ÉS élesnyelvű VAGY.
Ez esetben az osztálytársaid nem ismerik, hogy mit jelent a nagyokos vagy szándékosan alkalmazzák ezt a degradáló jelzőt, mert nem találnak rajtad fogást. És ez sz.a.r érzés nekik.
4/4 anonim válasza:
Ez az elnevezés nem tèged illet, hanem azokat, akik célpontba vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!