Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik verzió a jobb? Túl nagy a kontraszt?
Jajj erről egy mém jut eszembe
A képen egy kigyúrt állat volt és valami fecskében feszített és valami kis mütyűr volt a lába közt.
Az volt a képhez írva hogy " Amikor rá jössz ,hogy nem minden a külső" 😅😅😅😅
Lehetsz sportos jó testű, de azért egy átlagos 14-16 centis mereven legyen a gatyába Na 😅😅😅
25N
Komolyan szakítasz időt hogy ilyen hülyesègeken gondolkodj?!
Mikor èrtitek már meg hogy NEM A MÈRET A LÈNYEG!!! Ne egy csapat buta libára alapozz. Amelyik nő ezzel foglalkozik, az csak próbálja a partnerère kivetíteni, hogy mièrt nem jó a szex. Nem ismeri a saját testèt, vágyait. Nem volt mèg olyan fèrfival aki tènyleg őrá figyel.
pont most tettem fel egy hasonló kérdést és most olvasom a tiedet.
Nálam amit írtam, azért volt vicces vagy csalódás a látvány, mert a szuper testhez átlagos farok társult.
Szerintem egy ilyen perfekt, kidolgozott testnél az ember arra számít, hogy egy perfekt, kidolgozott farok van. És hiába tök átlagos, bármilyen átlagos pasin jól mutatni, a perfekt testen lehet hülyén néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!