Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik verzió az izgatóbb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik verzió az izgatóbb?

Figyelt kérdés

Holnap találkozok egy exszeretőmmel, a lakásán. Nyílván mindketten tudjuk, hogy szex lesz. De már rég nem szexeltünk, szeretném, ha izgalmas lenne.

Melyik a jobb? Ha már a liftben vagy az ajtón belépve nekiesek? Vagy ha szépen bemegyünk, hagyon hogy megkínáljon vízzel, beszélgessünk és kicsit játszadozzunk, mintha nem tudnám, hogy szex lesz? Vagy mindkettő hülyeség?

24\L

2018. ápr. 8. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Minek csak kerülgetni ha úgyis tudjátok hogy mi lesz szerintem mihelyst találkoztok....

Jó szórakozást!

2018. ápr. 8. 21:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Második :D.
2018. ápr. 8. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
Én játszadoznék...az olyan izgalmas tud lenni..:)
2018. ápr. 8. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
2 😊
2018. ápr. 8. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
megkínál vízzel? :D:D::D
2018. ápr. 8. 21:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha én lennék a helyében, az első verziót tartanám izgalmasabbnak.
2018. ápr. 8. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a második jobb.
2018. ápr. 8. 22:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Velem bármelyik 😊
2018. ápr. 9. 05:42
 9/11 anonim ***** válasza:

24 évesen ezen az agyiszinten vagy hogy nem tudsz önálló döntést hozni? úgy csinálsz mint egy tini ribizli aki játsza a szende szüzet és nem tudja hogy meglesz farkalva :D

24N

2018. ápr. 9. 09:51
 10/11 anonim ***** válasza:
ez mindig attól függ, hogy ki mire gerjed, ki mit kíván, én egy ilyen hosszú szünet után inkább jó hosszú húzást és előjátékot csinálnék, had teperjen a pasi (meg te is), hogy tényleg kívánjátok meg egymást nagyon, de nagyon.
2018. ápr. 9. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!