Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, számotokra melyiket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra melyiket izgatóbb hallani, a nyögést vagy a sóhajt?

Figyelt kérdés

Szeretitek hallani, hogy a lány élvezi a szexet?

Beindít titeket, ha valamilyen formában a tudtotokra adja?

Melyik izgatóbb? A halk nyögés, vagy hangos nyögés, esetleg a sóhajtás, lihegés?

Kort is írjatok!

2017. dec. 13. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván szeretjük hallani,jót tesz az egónknak.:)Valószínűleg jó munkát végzünk.Halk sóhajok nyögések számomra a legizgatóbb és a lány szeme,abban benne van minden.20/F
2017. dec. 13. 19:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem hallani, hogy élvezi. De élvezheti csendben is. Nekem mindegy.

Úgy élvezzen ahogy neki kényelmes és jó. Elvégre erről szól az élvezet.:)

2017. dec. 13. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Hangos nyögés és a sikítás. Persze ezt inkább csak a falu széli szomszédmentes ingatlanban lehet kivitelezni, városi lakásban sajnos be kell érni a halkabb megoldásokkal.

49/F

2017. dec. 13. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy szeretjük hallgatni :) Ha lehet választani, akkor én egy közepesen hangos nyögést preferálok a legjobban, mert akkor tudom, hogy élvezi a lány, de a szomszédokat mégsem zavarjuk annyira XD
2017. dec. 13. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az őszinteség kedvéért még nem voltam senkivel, úgy válaszolok. Viszont ezeket anélkül is meglehet szerintem. ( képzelet, videók, józan ész )

Szeretitek hallani, hogy a lány élvezi a szexet?

Igen.

Beindít titeket, ha valamilyen formában a tudtotokra adja?

Persze. :) Jó érzés, hogy ha tudod, hogy örömet okozol a másiknak, főleg ha az a valaki a szerelmed. Bármilyen forma tetszik, nekem a "szemfelakadás" is nagyon-nagyon tetszik.

Melyik izgatóbb? A halk nyögés, vagy hangos nyögés, esetleg a sóhajtás, lihegés?

Részemről a nyögés. Csak ne állat módjára:D

23/f

2017. dec. 13. 19:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon hangos nyögés és légszomjjal kevert sóhaj. Én ezt szeretem és ezt szoktam hallani. 34 F
2017. dec. 13. 19:37
 7/11 A kérdező kommentje:
És az bizarrnak számít, ha felizgat a saját nyögésem a pasi előtt?
2017. dec. 13. 20:03
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg izgató hallani a munkánk "eredményét" de ha a szeme nem tüzes akkor nem számít semmi. Hiába van -16cm közted, és köztem ha úgy nézel rám, mint hal a szatyorban. :D nem számít bizarrnak. Az izgalom a hormonok, endorfin meg ilyenektől van.. Tehát egy szexuális töltetű hangtól reagálhat a szervezeted így, mégha a hangot magad is adod ki. Gondolom nem csak hobbybol adod ki a hangot, társítassz hozzá képzeletet is. Ha pedig így van akkor nem csoda hogy felizgulsz. 15/f
2017. dec. 13. 20:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bizarr lenne.
2017. dec. 13. 20:35
 10/11 Ramone ***** válasza:
100%
Engem az izgat amikor már nyöszörög hogy rakjam már be neki
2017. dec. 13. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!