Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem rá, hogy durvuljon?
Figyelt kérdés
En vagyok a nő.
Nagyon jó a szex a párommal, de neha jó lenne egy kicsit durvabban. Semmi extra csak hajhuzas, nyakszoritas.
Van olyan pasi akinek ez amúgy nem jon be?
Mondani nem akarom neki, csak valahogy ravezetni.
Kicsit fogjam a nyakát hatha kapcsol?
Ti miből kapcsolnátok ?
2019. márc. 20. 08:24
11/14 anonim válasza:
Vennék kellékeket. Korbács, bondage szalag, nyakörv, szemtakaró, szájpecek, stb. Rengeteg közül lehet válogatni, amit te még el tudsz fogadni.
Ha utána sem jönne elő a férfi álllat, mondanám, h újat szeretnék kipróbálni rajta majd szeretném ha ő is így tenne velem.
12/14 anonim válasza:
Az én pasim nem szeret durvulni. Hiába mondom szóval, vagy próbálom rávezetni. Neki ez a szürke 50 árnyalata kategória ugrik be, és szerinte beteg vagyok, hogy kicsit durvulni akarok. Vannak ilyenek...
13/14 anonim válasza:
En szoktam a baratnom nyakat szorongatni es kicsit durvulni vele. Nem gondoltam volna hogy bejon majd neki es en se voltam ilyen de kis artatlannak tunik amugy de szereti ha olykor kemenyen van kezelve :)
14/14 A kérdező kommentje:
En is ilyen kis ártatlannak tűnok, legalábbis azt szoktak mondani.
Aztan mégis
2019. márc. 20. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!