Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vezessem ezt fel? Nők!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem ezt fel? Nők!

Figyelt kérdés

Van egy no akivel keves ideje vagyok. Tok jo es szuper minden, szexualis teren abszolut nyitott es szerintem megerto is.

De megis a bennem levo gatak miatt nem merem neki elmondani a vagyaimat, mert felek. (Pontosan nem is tudom megmagyarazni, hogy mitol de szerintem a teljes megnyilastol fele)

Szeretnem kiprobalni vele az analis szexet, valamint a nyelvemmel kenyeztetni a popsijat, szeretnem ha a gyonyoru laba kicsit eloterbe kerulne, gondolok itt a labbal valo kemyeztetesre vagy annak csokolgatasara.

Es a legutolso pedig maga maszturbalas elotte/ra.

Mit szolna szerintetek, es a nok ezeket a vagyakat mikent kezelnek, koszonom a valaszokat!

2018. ápr. 20. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Ha olyan típus hogy szex közben érdekli hogy neked mi jó, akkor szerintem nyugodtan próbálkozz. Viszont ha inkább "elvárós" fajta, akkor necces. Viszont szerintem semmiképp ne kérdezd meg, mert az gáz! Finoman próbáld meg, aztán megtudod!
2018. ápr. 20. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt javaslom,hogy úgy kezd el,hogy "neki van-e esetleg valami vágya vagy fetishe?",ha Ő elmondta akkor jöhet a tied. Egy jó hangulatú beszélgetés soran hozd fel vagy szex után,amikor felszabadultak vagytok,akár iszogattok kicsit,mert valljuk be úgy könnyebb kimondani is.

Egyébként én kifejezettem szeretem,ha a párom megmondja mire vágyik,hiszek akkor tudok neki igazán jó élményt nyújtani,ha tudom mi jó neki. És nálunk volt olyan dolog is amiről kiderült,hogy mind a ketten akartuk,de egyikünk se merte felhozni. :D

Az már más kérdés,hogy a te párod mire nyitott,de néma gyereknek anyja se érti tudod.

2018. ápr. 20. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Privátban nem szeretnék válaszolni senkinek. Amit nem mertünk egymásnak felhozni az pont az anál volt,meg az alárendeltség részemről. És 28 éves vagyok.
2018. ápr. 20. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Nemtom én sosem kérdeztem meg, hogy belenyalhatok-e a fenekébe is, csak megtettem. Ha engedelmesen kitágult, akkor valsz. rendszeresen dugták a popsiját (vagy ő magának dugott fel valamit rendszeresen), szóval nem félnék megkérdezni, hogy lenne-e kedve hozzá. A lábujjait meg szintén kérdés nélkül a számba veszem, ha pl. olyan a póz.
2018. ápr. 20. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem a szexben (is) nagyon fontos az őszinteség, én elvárom mindig, hogy legyen őszinte. ki előtt beszélhetne a párom ilyenekről..? pláne szégyenkezés nélkül...azért (is) vagyunk egymásnak, hogy ilyeneken ne kelljen feszengeni.

persze ez beállítottságtól is függ, de ahogy leírtad a nőt, szerintem beszélgess vele erről. de ne egyből kérdezz rá, hanem hozd fel a témát, kérdezd meg mi a véleménye ezekről, aztán mond el a sajátodat.

ha nyitott rá, akkor sínen vagy.

ha nem hajlik felé, akkor is jó, hogy megbeszéltétek, mert tudsz lépni.

a saját véleményem az, hogy ha nem egyezik a szexben az érdeklődés, akkor egy darabig elnyomja az ember, de előbb utóbb annyira meg akarja élni a szex azon formáját amit otthon nem kap meg, hogy meg fogja csalni a másikat. 26nő

2018. máj. 16. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!