Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vezessem rá a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá a barátom, hogy szeretném ha kikötözne?

Figyelt kérdés

Ő olyan lágyabb típus, imádom érte, de néha jól esne ha úgy rendesen megdugna. Már volt ilyen, de akkor is láttam,hogy csak miattam csinálja és kicsit félt engem. Hogyan adjam ezt elő neki,hogy kikötözve szeretnék lenni?

Tudom,kommunikáció,de vagy 2x mondtam már neki,mégsem lett belőle semmi. Inkább ne erőltessem?

2017. jún. 25. 15:13
 1/2 anonim válasza:

ha jól összeszokott sok ideje együtt lévő pár vagytok akkor egyszerűen egy 4 szem közti beszélgetés során mond meg neki.

Néha muszáj ilyeneket csinálni, mert máskülönben nem lehet az összes vágyunkat finom célozgatásokkal kifejezni.

2017. jún. 25. 15:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyszer, amíg kimentem vécére, akkori párom gyorsan összebilincselte a kezét (ilyen gagyi, szexshopos bilincs) és úgy várt. Értettem a célzást :D

Ha nem is ilyen drasztikusan, de bekészíthetsz az ágy mellé valami kötözésre alkalmasat és bedobhatod a kellő pillanatban :)

2017. jún. 25. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!