Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez tenyleg alterna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez tenyleg alternativaja az egyejszakasoknak?

Figyelt kérdés

Ismerek egy olyan jokepu, jotestu gazdag pasit, aki (minosegibb) prostikhoz jar.

Nyilvan tudna szerezni maganak not is egy szorakozohelyen, de azt mondja, egy egyejszakasert minek strapalja magat, penze van ra, olyan not valaszt amilyet akar, a lanyok (a hivatasosak) zommel szinten vonzonak tartjak, ezert nem is (teljesen) ugy allnak hozza, mint egy "akarkihez", (nyilvan nem azt mondja, hogy nem jatszak meg magukat, csak nem "annyira")

Nektek mi errol a velemenyetek? Nekem kicsit azert fura...

26L

2019. márc. 20. 08:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Én is csináltam ezt időnként, kiegészítő jelleggel, pedig sosem volt gond a nőszerzés. A prostik állandóan faggattak is leesett állal, hogy mit keres itt egy ilyen pasi. Általában idotakarekossagi okból csináltam. Egy szexpartnerrel azért egy szexrandi általában egy egész estet igénybe vesz. Egy prostival az egész oda-visszauttal 2 órán békül megvan úgy, hogy abból nettó 45-50 perc pure szex. Igaz, csak a legjobb 5%-ot jártam végig.
2020. jan. 10. 01:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!