Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez tenyleg alterna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez tenyleg alternativaja az egyejszakasoknak?

Figyelt kérdés

Ismerek egy olyan jokepu, jotestu gazdag pasit, aki (minosegibb) prostikhoz jar.

Nyilvan tudna szerezni maganak not is egy szorakozohelyen, de azt mondja, egy egyejszakasert minek strapalja magat, penze van ra, olyan not valaszt amilyet akar, a lanyok (a hivatasosak) zommel szinten vonzonak tartjak, ezert nem is (teljesen) ugy allnak hozza, mint egy "akarkihez", (nyilvan nem azt mondja, hogy nem jatszak meg magukat, csak nem "annyira")

Nektek mi errol a velemenyetek? Nekem kicsit azert fura...

26L

2019. márc. 20. 08:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
Akkor nem elég jóképű/jótestű. Én valóban az vagyok, van amikor több lány is beesik egy hét alatt és SOSEM fizettem még szexért. Így is lehet csinálni :)
2019. márc. 20. 08:34
 12/31 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja nem fizet szexert az hazudik. Legjobb esetben is a legalabb a figyelmeddel fizetsz, de ez mar csak akkor ervenyes, ha 10/10 vagy, viszont egy gyors urites ennyit sem er, plane ha kivalthatod azzal amibol sokkal tobb van, nevezetesen penzzel:) én is ezt csinalom, ha ram jon a szukseg akkor prosti, egyébként pedig tokeletesen elek egyedul, minden kötöttség nelkul.
2019. márc. 20. 08:37
 13/31 anonim ***** válasza:

10!

Puncs.hu -n luxusprosti? :) :) :)

Ezek a csajok ilyen nincstelen egzisztenciák, akik mondjuk feljönnek faluról a városba, csinálnak egy instát, hazug-imidzset kialakitva, és azt hiszik ők a hercegnők. Ugyanezen lányokat faluhelyen egy-két ital után, a disco mellékhelyiségébe d.ghatod- sz.pathatod. előtte ők is ezt csinálták.

Értelmi színvonaluk meg nulla.

A luxusprosti az egy hazug módon kitalált kategória. Max annyiban más, hogy egy kicsit jobban ad magára, mint akik a Gubacsin ácsorognak.

2019. márc. 20. 08:44
 14/31 anonim ***** válasza:

nekem nem fura. Ha az embernek nincs kedve futni egy idegen lány után akinél semmi sem garantált, akiért lehet ezerrel teperni kell és a végén lehet csalódás is és utána meg jön a kínos, "szia, most akkor menj haza, ennyi volt és nincs kedvem megadni a telefonszámomat", akkor bizony egyszerűbb a prosti.

Magamon is látom, ha már van egy bizonyos tőkéd és nem okoz problémát 10-20 ezer kiadás, nem fáj, akkor egyszerűbb egy tuti örömlánnyal kitombolni magad, ott nincsenek megsértődések, hazugságok, ez nyílt, őszinte és garantált siker. 1-2 óra tombolás és mehetsz vissza a dolgodra. És ha jól menő üzletember vagy, akkor hidd el, minden órád be van osztva és nincs időd fél napig csábítani valakit.

Biztos vagyok benne, hogy ha vadászni akar a pasi, akkor elmegy vadászni, de miután már százszor is vadásztál sikerrel, onnantól kezdve az már nem olyan érdekes.

2019. márc. 20. 08:49
 15/31 anonim ***** válasza:

Igazából, én megértem mind a kettőt oldalt, amennyiben a helyzet az, amit a 10-es válaszoló leírt.

Viszont én nem fizetnék pénzzel a szexért, jobban szeretem csábítgatni a csajt, és úgy ágyba vinni, vagy ha épp olyanom van, akkor hagyom, hogy a csaj rakjon energiát abba, hogy megdughassam. Ezt a módszert szeretem, bár nem próbáltam a prostizást.

Egyébként az original kérdéshez, az is lehet, hogy a srácnak komplexusai vannak, és annak ellenére, hogy jól néz ki, lehet fél a nőkhöz közeledni.

2019. márc. 20. 09:47
 16/31 anonim ***** válasza:

a vadászat és nő csábítás addig érdekes, amíg nehéz. Utána már nem kihívás. Emiatt nem ad neked semmit, hogy bárban szedj fel csajokat és ha van pénzed, akkor az sem zavar ha pénzt kell kiadnod egy numeráért.

Én 100% megértem a pasit, hogy ezt csinálja

2019. márc. 20. 10:06
 17/31 anonim ***** válasza:
#16 Szerintem nem csak addig izgalmas, amíg nehéz. Szimplán az újdonság is hozhat izgalmat.
2019. márc. 20. 10:14
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Az ujdonsag prostiknal is megvan, lehetsz akar minden nap mással.
2019. márc. 20. 10:25
 19/31 anonim ***** válasza:
#18 Én az érzésről beszéltem, amikor felszeded. Nem csak a húsról, hanem a szexig vezető kalandról.
2019. márc. 20. 10:54
 20/31 anonim ***** válasza:
Hat az nézőpont kerdese, van akinek kaland, van, akinek teher
2019. márc. 20. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!