Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez tenyleg alterna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez tenyleg alternativaja az egyejszakasoknak?

Figyelt kérdés

Ismerek egy olyan jokepu, jotestu gazdag pasit, aki (minosegibb) prostikhoz jar.

Nyilvan tudna szerezni maganak not is egy szorakozohelyen, de azt mondja, egy egyejszakasert minek strapalja magat, penze van ra, olyan not valaszt amilyet akar, a lanyok (a hivatasosak) zommel szinten vonzonak tartjak, ezert nem is (teljesen) ugy allnak hozza, mint egy "akarkihez", (nyilvan nem azt mondja, hogy nem jatszak meg magukat, csak nem "annyira")

Nektek mi errol a velemenyetek? Nekem kicsit azert fura...

26L

2019. márc. 20. 08:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
#20 Pontosan. Nem vagyunk egyformák.
2019. márc. 20. 11:02
 22/31 Diavolino44 ***** válasza:

Ez alapvetően hozzáállás kérdése. Sokan egyfolytában pizzan, gyroson, meki kaján élnek. Ez ugyanez. Ha valakinek jók a fizetosok, mert ugyanannyiba kerül, meg ott ahhoz megy akit öt akar, azzal beismeri, hogy bal.asz ahhoz, hogy szerezzen egy not.

Mert hiába tetszik neki 4-5 csaj is a szórakozóhelyen. Azok nagy valószínűséggel el fogjak hajtani. S ezért, hogy megússza a kudarcot tökéletes választás a fizetős.

2019. márc. 20. 11:15
 23/31 anonim ***** válasza:
Ez a "balf.sz hozzá" annyira egy elmaradott, gagyi onigazolas, amiert neked nincs eleg penzed ra.
2019. márc. 20. 11:16
 24/31 anonim ***** válasza:

"#16 Szerintem nem csak addig izgalmas, amíg nehéz. Szimplán az újdonság is hozhat izgalmat."

nem tudom hány éves vagy, de nekem olyan 30-35 fele nagyon megváltozott a hozzáállásom és az egész újdonság varázsa már kevésbé volt érdekes mint régen. Nehéz beleélned magad az itt felvázolt pasi életébe, de ha már évek óta kalandozol és tényleg a kisujjadban van az egész felszedés, tudod, hogy ha nem is sikerül, 5 csajt csörgethetsz meg és repülnek hozzád, akkor már nem érdekes, lehet bármennyire újdonság varázsa.

De azt is vedd figyelembe, hogy nem arról van szó, hogy exkluzív csak prostizik. Szerintem amikor van ideje és kedve és vadász hajlama, akkor igen is elmegy vadászni a pasi, mert ez minden pasinak kell, de az átlagos napokon, amikor csak egy jót akar dugni és tényleg csak 2 szabad órája van, akkor megy a biztosra, mert ő kielégülve akar lefeküdni

2019. márc. 20. 11:26
 25/31 anonim ***** válasza:
#24 Nem számít mennyi idős vagyok. Inkább úgy mondom, hogy a prostizás engem abszolút nem izgat. Lehet nálad úgy van ahogy leírtad, engem pedig az indít be, ha felszedhetem, vagy látom, hogy néha a csaj is teper. Játékként fogom fel, amit szeretek játszani. Megértem a prostizás funkcióját is, de nem az én világom.
2019. márc. 20. 11:33
 26/31 A kérdező kommentje:

Az utolso jol irta, kb ez a helyzet, nem gond neki folszedni barkit is, volt mar baratnoje is amiota ismertem, allitasa szerint az ido alatt nem prostizott.

Amugy tenyleg, ha elmegyunk valahova, latszik, hogy a csajok meregetik, stb (nyilvan nem ugy, mint egy pasi szokta, de egy masik no eszreveszi ;) )

Konnyu szerrel be tud csajozni, (ha akar) egyszeruen, ahogy tobben is irtak, sajnalja ra allitolag az energiat, meg a befektetett idot.

2019. márc. 20. 11:36
 27/31 Diavolino44 ***** válasza:

#23 ez nem onigazolas, s van ra pénzem, s olcsóbb és kényelmesebb lenne gyors kaján élni ahogy sokan teszik.

Előttem jól leírtak, nekem is a vadászat élménye kell, csak szex nem érdekel.

Semmi gond azzal, ha valaki ezt tartja normálisnak, de a gyors kajas példa nagyon jól leírja a szituációt. Ha folyamatosan pizzát zabalsz, akkor egy gyümölcs-saláta már nem lesz olyan finom. Amikor valaki sokszor a pénztárcájahoz nyul, azzal azt erősíti, hogy úgyse tudok ismerkedni. S idő után már megszólítani sem meri élőben a lányt.

2019. márc. 20. 11:41
 28/31 anonim ***** válasza:
Ezzel már egyetértek, szimplán azon akadt meg a szemem, hogy ettől valaki nem lesz bal.asz, szimplán más utat választott. Senki nem kevesebb attól, mert úgy éli az életét, ahogy számára kényelmes.
2019. márc. 20. 11:50
 29/31 anonim ***** válasza:

Mert ha a legtöbb csajnak megmondja, hogy csak szexet akar 99%-a visszautasítja. Itt már feltettem egyszer egy kérdést, és a lányok nagyon nagy részének kell érzelmi kötődés a szexhez.

Ha csak dugni akar, minek udvaroljon, vigye el randizni, várjon 1-2 hónapot mire a csaj lefekszik vele?

Majd aztán ő lesz a szar alak, ha megmondja, hogy csak dugni akar.

Így meg inkább fizet, nem kell körítés, nem kell randira vinni és a többi, net előtt keresni órákat olyan csajt aki szexelni akar épp.

Ha rádírna egy pasi, hogy csak dugni akar, gondolom te is visszautasítod, még ha jól is néz ki, mint ahogy írtad.

2019. márc. 20. 12:10
 30/31 anonim ***** válasza:

"Majd aztán ő lesz a szar alak, ha megmondja, hogy csak dugni akar."

igen, ez szerintem is a nagy OK amiért ezt csinálja. Megértem azt, aki azt mondja, hogy a vadászat és újdonság varázsa kell, de én személy szerint nem tudnám elviselni hosszú távon, hogy a lányt el kell csábítani, majd pár óra múlva kidobni. A prosti személytelen, de ott nem érezném legalább szXr alaknak magam, mert ki kellett dobnom a lányt és utána nem kell számítanom hívogatásokra, próbálkozásokra, kapcsolatfelvételre, randi kísérletre, újra lefekvésre. Szerintem a pasinak már elege lett ebből és egyszerűbb a prosti.

De amúgy vicces, hogy egy tök idegen pasit elemzünk ki úgy, hogy nincs is jelen a beszélgetésben :)

2019. márc. 20. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!