Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kicsi a farkam, megéri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kicsi a farkam, megéri vazelinnel feltölteni, vagy nagyobb a kockázat, mint a haszon?

Figyelt kérdés

2019. márc. 20. 07:37
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:
Ezt a beszolasok.com-rol masoltad ki?:D
2019. márc. 20. 10:15
 62/69 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de te az összes beszólásod onnan másolod.
2019. márc. 20. 10:16
 63/69 anonim ***** válasza:
100%
És most megvárom míg törlik a kérdést, aztán röhögök egy nagyot.
2019. márc. 20. 10:18
 64/69 anonim ***** válasza:
100%

"Vesztenivalód nincs."

Hacsak nem élné meg veszteségnek, ha a vazelin, mint kőolajszármazék és testidegen anyag, a véráramba felszívódva embóliát okozna nála, vagy - ami ennél gyakoribb eset - a péniszben idővel szövetelhalást okozva, a fájdalmakon túl a pénisz deformációjához vezetne, ami a súlyosabb esetekben részleges amputációt tesz szükségessé.

De pisilni végeredményben egy ilyen műtét után megmaradt pénisz csonkkal is lehet, a szexuális élet meg nem alapvető létszükséglet.

Ha így nézzük, igazad van, és nincs vesztenivalója.

2019. márc. 20. 10:59
 65/69 anonim ***** válasza:
100%

Beteg vagy te kérdező, hiába írnak neked bármit.

Próbálj meg egyszerűen szexelni és menni fog az.

2019. márc. 20. 12:01
 66/69 A kérdező kommentje:
Nem erzem betegnek magam, de folosleges ezt bizonygatni. Rossz helyen tettem fel a kerdest, mea culpa.
2019. márc. 20. 12:04
 67/69 anonim ***** válasza:
94%

13 cm-es farokkal rendelkező exemmel szexeltük a legjobbakat. Vele éltem át először a hüvelyi orgazmust. Imádtam, mert bármilyen pózban keményen tudta tolni, nem kellett vigyáznia.

A mostani páromnak 15 cm. Van pár olyan póz, amit nem tudunk csinálni, mert fáj ahogy a méhszájamat eléri. Pl hátulról esélytelen.. pedig nagyon szeretem. De amúgy vele is fantasztikus a szex. A hüvelyi orgazmust viszont nagyon ritkán érem el vele. Ez nem tudom mitől van. Masztinál mindig sikerül magamnak a hüvelyi orgazmus. A mutatóujjamat még csak nem is teljesen dugom be, szóval biztos vagyok benne, hogy egy 10 centis faroktól is eltudnék élvezni. De ha nem, akkor megoldom közben kézzel.

2019. márc. 20. 16:40
 68/69 anonim ***** válasza:
93%

Ha te nem tudsz dugni 13 cm-rel,az nem a méret miatt van .

Mondj már egy pózt légyszi,amit nem bírtál véghezvinni :D

Szerintem életedben nem szexeltél még ,az önbizalomhiányod meg a komplexusaid (amiknek ráadásul 0 a valóságalapja) miatt . Ami nem baj,csak akkor mit okoskodsz a pózokról meg stb :D A nők jelentős százaléka 1-2 ujjtól is simán elélvez . Illetve ha logikusan átgondolod, szerinted 13 cm-el nem lehet szexelni,de 15-tel már minden megy ? Meg tudom neked mérni ugyanazt a dákót úgy is,hogy 13 meg úgy is,hogy 15 centi jöjjön ki :D Arról nem is beszélve,hogy az ágyban senki nem centivel mászkál . Az interneten meg mindenkinek 20+ os farka van természetesen :D nem kell minden baromságot elhinni

2019. márc. 22. 01:58
 69/69 qkker1 ***** válasza:
67%
Ha kicsi a farkad, tanulj meg úgy nyalni, mint Lassie!
2019. márc. 23. 09:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!