Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kicsi a farkam, megéri vazelinnel feltölteni, vagy nagyobb a kockázat, mint a haszon?
Figyelt kérdés
2019. márc. 20. 07:37
41/69 A kérdező kommentje:
Na az ami szerintem valoban a sajat onbizalmukat palastolo, magukat noknek kiado férfiak.
2019. márc. 20. 09:41
42/69 anonim válasza:
És akkor elolvashatnád a többi normális valóban női választ ahol szinte az összes azt írja hogy az átlagos (12-15) a tökéletes nekik...
43/69 A kérdező kommentje:
Egyel fölötted írtam, mire tippelek azokbol a valaszokbol.
2019. márc. 20. 09:46
44/69 anonim válasza:
Akkor fordítva gondolkozz, mert pont fordítva van...
Mindig a hülyeségeket hiszik el, istenem ez már komoly.
45/69 anonim válasza:
Tanulj meg dugni,kérdező.
Az én férjemnek 12!centi és nincs olyan póz,amit ne lehetne vele kivitelezni.Még oldalról is megy neki.
Ha te átlagos farokkal nem tudsz szexelni,akkor az nem a méret miatt van.
46/69 anonim válasza:
Na ja ez meg a másik, hogy nem tudod berakni...
47/69 A kérdező kommentje:
Pwrsze persze :D hogyne :D
2019. márc. 20. 09:53
48/69 anonim válasza:
Lefogadom, hogy még életedben nem voltál nő közelében és szűz vagy.
Látszik, hogy semmi fogalmad a szexről, a pózokról (gyakorlatban).
Nincs semmi önbizalmad, ezt a kérdést meg azért tetted fel, hogy kiderítsd jó-e a méreted és több önbizalmad legyen. És megmerjél szólítani legalább egy nőt életedben előszőr.
49/69 A kérdező kommentje:
Hat eleg pocsekul asszociálsz, eddig konkretan kizarolag nekem voltak erveim egyaltalan.
2019. márc. 20. 09:59
50/69 anonim válasza:
Milyen érveid is voltak?
Sorold már fel, mert egy sem rémlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!