Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kicsi a farkam, megéri vazelinnel feltölteni, vagy nagyobb a kockázat, mint a haszon?
Minden második pasinak ekkora, teljeseb átlagos.
Inkább pszichológusra költsd a pénzed, ne ilyen hülyeségre!
Ostoba vagy... Nem a farkad mérete miatt nincs nőd hanem a gondolkodásmódod miatt
Azon meg nem segit a vazelin. A fejedben kellene rendet rakni és máris mehetnél szexelni
11: mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz. Ezt csak kisfarkuak talaltak ki, hogy nyugtassak magukat. Erdekes modon en meg sosem talalkoztam olyannal, akinek 16 alatt lett volna:D
12: egy szoval nem irtam, hogy nem tudok baratnot szerezni. De szerethet teged akarmennyire, ha kicsi a farkad, soha eletedben nem leszel igazan ferfi a szemeben. Ez teny, fogadd el:D
13-mas 22 éves nő vagyok, eddig 8 pasival voltam ebből 7-nek 16 cm alatti mérete volt a 8.-nak meg 16 cm volt.
Különben meg mi alapján mondod, hogy nem igaz, én vagyok a nő csak tudom mi az átlag méret és mennyire ritka a nagy 18 cm fölötti.
"meg sosem talalkoztam olyannal, akinek 16 alatt lett volna:D"
Szóval ezek szerint te férfiként más férfiak farkát méregeted.
Hát ez sem normális!!
"Raadasul atlagosan testmerettel fugg ossze, aranyos, tehat alacsonyabb sracoknak jellemzoen kisebb."
Fogjátok már fel, hogy a a farok méret és a magasság között nincs összefüggés.
Hogy milyen sok buta ember van itt.
Egyáltalán nincs összefüggés, de ezt már leírtam egyszer.
De ha ennyire nem tetszenek a válaszok minek kérdezel?
Csináld csak a hülyeségeidet aztán majd ha nem áll fel a farkad akkor majd sírhatsz és megint kiírhatsz ide kerdést.
Sok szerencsét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!