Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kicsi a farkam, megéri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kicsi a farkam, megéri vazelinnel feltölteni, vagy nagyobb a kockázat, mint a haszon?

Figyelt kérdés

2019. márc. 20. 07:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
94%

Minden második pasinak ekkora, teljeseb átlagos.

Inkább pszichológusra költsd a pénzed, ne ilyen hülyeségre!

2019. márc. 20. 08:24
 12/69 StevenUp ***** válasza:
100%

Ostoba vagy... Nem a farkad mérete miatt nincs nőd hanem a gondolkodásmódod miatt

Azon meg nem segit a vazelin. A fejedben kellene rendet rakni és máris mehetnél szexelni

2019. márc. 20. 08:27
 13/69 A kérdező kommentje:

11: mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz. Ezt csak kisfarkuak talaltak ki, hogy nyugtassak magukat. Erdekes modon en meg sosem talalkoztam olyannal, akinek 16 alatt lett volna:D

12: egy szoval nem irtam, hogy nem tudok baratnot szerezni. De szerethet teged akarmennyire, ha kicsi a farkad, soha eletedben nem leszel igazan ferfi a szemeben. Ez teny, fogadd el:D

2019. márc. 20. 08:30
 14/69 anonim ***** válasza:
100%

13-mas 22 éves nő vagyok, eddig 8 pasival voltam ebből 7-nek 16 cm alatti mérete volt a 8.-nak meg 16 cm volt.

Különben meg mi alapján mondod, hogy nem igaz, én vagyok a nő csak tudom mi az átlag méret és mennyire ritka a nagy 18 cm fölötti.

2019. márc. 20. 08:38
 15/69 A kérdező kommentje:
Eleg sokat jarok interneten. Nyilván sokan rahazudnak offkorz, de azert le lehet vonni egy atlagot statisztikakbol. Nem hiszem hogy nekik mentel meroszalaggal. Raadasul atlagosan testmerettel fugg ossze, aranyos, tehat alacsonyabb sracoknak jellemzoen kisebb. Na most en kb 173 vagyok, ennel a férfiak legalabb 70%-a magasabb, 50% sokkal. Magyaran legjobb esetbennis tizbol kb harom srácnak van nagyjabol ekkora.
2019. márc. 20. 08:40
 16/69 anonim ***** válasza:
100%

"meg sosem talalkoztam olyannal, akinek 16 alatt lett volna:D"

Szóval ezek szerint te férfiként más férfiak farkát méregeted.

Hát ez sem normális!!

2019. márc. 20. 08:40
 17/69 anonim ***** válasza:
100%

"Raadasul atlagosan testmerettel fugg ossze, aranyos, tehat alacsonyabb sracoknak jellemzoen kisebb."

Fogjátok már fel, hogy a a farok méret és a magasság között nincs összefüggés.

2019. márc. 20. 08:42
 18/69 A kérdező kommentje:
Fogd mar fel, hogy van. Ez gyakorlatilag teny. Ugyanolyan szerv, mint a tobbi. Ha egy embernek nagy a feje, nagy valószínűséggel aranyosan nagy lesz mondjuk az orra is. Persze vannak nagy feju emberek kis orral es kis fejuek naggyal, de ez a kisebbseg. Az emberi test aranyos.
2019. márc. 20. 08:46
 19/69 anonim ***** válasza:
100%

Hogy milyen sok buta ember van itt.

Egyáltalán nincs összefüggés, de ezt már leírtam egyszer.

De ha ennyire nem tetszenek a válaszok minek kérdezel?

Csináld csak a hülyeségeidet aztán majd ha nem áll fel a farkad akkor majd sírhatsz és megint kiírhatsz ide kerdést.

Sok szerencsét!!

2019. márc. 20. 08:50
 20/69 A kérdező kommentje:
Akkor bizonyítsd, miért nincs?
2019. márc. 20. 08:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!