Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy váratlanul vagy véletlenül megláttátok valaki nemi szervét, vagy valamelyik intim részét? Mi volt a szituáció? Hogyan történt?
Kb 7 évesen beszaladtam a fürdő szobába
Apukám épp szállt ki a kádból. És 1 fél pillanatra megláttam a fityegőt. Apu gyors maga elé kapta a törölközőt. Én meg reflex -szerűen a szemre tapasztottam a kezem és egy Bocsi kíséretével ki mentem a fürdőből.
N
Igen, velem volt többször is. Strandon láttam már mindenfélét, puncit, cickót, feneket, farkat. Ez viszonylag többször előfordult.
Váratlanabb volt, mikor a társasházban a szembeszomszédot láttam pucéron.
Nektek milyen váratlan ilyen helyzetetek volt ?
Nőként láttam nőt meztelenül de nem vagyunk szívbajosak
Férfit véletlenül meg csak 1et de azt fentebb leirtam
5.-es osztálytáborban egyik fiú osztálytársamék szobaajtaja résnyire nyitva volt, hát épp akkor volt a farokméregetés náluk.
6.-os táborban pedig egyik leányzó valahogy nem vette észre, hogy a fürdőruhájának a bugyi része egy "kicsit" félre van csúszva.
Azok a jó sulis évek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!