Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
Alapvető. 30F
Mindig megalázom azt, akivel szexelek.
2/12 anonim válasza:
Engem szoktak
Imádom és csak úgy élvezem
N
3/12 anonim válasza:
Ők alaznak meg a szanakozo es lesajnalo tekintetukkel, amivel a 15 centis farkamra neznek:D
5/12 anonim válasza:
Csak külön kérésre.De még senki nem kért erre 🤷🏼♂️ F
6/12 anonim válasza:
Egy kicsit elfenekelem, úgy megcsikizem, vagy összepisilje magát, de le is szoktam pisilni, aztán meg a szájba verem a farkamat, de úgy erőszakosan😁😁
7/12 anonim válasza:
én szeretem durván csinálni és keményen de nálam a megalázás nem pálya.
tehát szeretek egy bizonyos szintig fájdalmat okozni, egy lányt elfenekelni, kikötözni, keményen megdugni, ugyanakkor soha nem lennék képes egy nőt leköpni, felpofozni vagy trágár szavakkal illetni szex közben. szerintem a durva szex nem egyenlő a megalázással.
25 f
8/12 anonim válasza:
Én adni is kapni is szeretek
35F
9/12 anonim válasza:
néha igen, a barátnőmet, mert éppen olyat játszunk, de utána mindig rosszul érzem magam, szal nagyon nagyon ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!