Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek gond lenne ha ilyen lenne a pasitok? Többi lent.
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel zavarnálak titeket hogy nektek baj lenne ha a pasitok szeretné a nem hagyományosabb dolgokat rajtatok kipróbálni a szex terén,ti hogy állnátok hozzá? Például: kötözés,szem letakarása,száj kipeckelése-betömése,fenekelés(kézzel,vagy éppen erre legyártott paskolóval),vibrátorok-plugok használata..,bilincselés..nagyon morbid dolgok ezek vagy azért belefér? :D Köszönöm válaszotok!
22F
Én ezt nagyon élvezem
Szeretem a BDSM-et és a D/S viszonyt.
Szeretem a romantikát is de hagyományos szex nem izgat fel úgy mint Ez. Őrjítő. Megbabonáz és 100%-ig kielégit
Nem lenne gond, mert izgat.
Persze ennek feltétele a bizalom meg a szeretet. Anélkül semmi esetre sem jöhet szóba.
20
Abszolút úgy gondoltam hogy egy rendes kapcsolatban,ahol van bizalom meg minden,nem ezzel nyitni természetesen :) . Bocsánat mindenkitől ha ez jött volna le. Remélem ez az én korosztályomnál nem gond,értem,hogy az idősebbek csinálnak ilyesmiket náluk ez szinte szokás,egy idő után valamivel fel kell dobni az estéket,így inkább az én korosztályom érdekelne.
Köszöntem/köszönöm a további kommenteket/meg az eddigieket is.
Dehogy lenne gond. Imádnám az ilyen pasit, mert engem is ezek izgatnak amiket felsoroltál. Persze nálam csak idősebb férfiakkal csinálnám.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!