Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki ilyen kapcsolatra vágyik?

Figyelt kérdés

Mivel nem találok barátnőt, ezért szexpartnert keresek, de olyat akivel nem csak szex miatt talákoztunk, hanem néha elmegyünk ide oda.

Van olyan lány aki ilyen kapcsolatot akar?

Találhatok erre lányt?

21 éves vagyok. Rég óta próbálkozom barátnőt szerezni, de valamiért senkivel sem jön össz. :(

2019. márc. 19. 10:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Akadhat, de pont ilyet találni...

egy idő után vagy többet akar, vagy kevesebbet.

2019. márc. 19. 10:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Te túl nyàlas vagy, azért nem kellesz a nőknek.

Ha akarsz csajt, akkor nőjj fel

2019. márc. 19. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:

"Mivel nem találok barátnőt, ezért szexpartnert keresek, de olyat akivel nem csak szex miatt talákoztunk, hanem néha elmegyünk ide oda."

Te ezt mi barátnőnek hívjuk mifelénk.

amúgy meg milyen hülye világban élsz, ha azt hiszed szexpartnert könnyebb találni mint barátnőt???

2019. márc. 19. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
nekem úgy indult a kapcsolatom, hogy szexkapcsolatként de egyre több szexen kívüli programunk lett és a végén összejöttünk
2019. márc. 19. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha barátnőt nem tudsz szerezni akkor sexpartnert meg végleg nem. Direktbe csak az ilyen 50+-os durván molett nők keresnek alkalmi partnert.
2019. márc. 19. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Ilyen kapcsolat is jó lenne, de az idősebb pasikra bukom.
2019. márc. 19. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom miert irjatok hogy baratnot konnyebb szerezni mint alkalmi/szexpartnert. Teljesen mashol van a léc. Az elmult 1 evben tobb mint 20 lannyal voltam alkalmi/szexkapcsolatban, es kozuluk kettorol tudtam volna elkepzelni hogy baratnokent is mukodne. De annyira azert nem hogy akarjak is komolyitani rajta.
2019. márc. 19. 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy 45+ -os pasi még "csak" idősebb, vagy már túl idős? :-/

2019. márc. 19. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen, akadnak ilyen lányok, de amit leírtál ez inkább egy barátnőre vall.

Aki között csak szex van azok nem taliznak csak azért h elmenjenek ide-oda. Max talán nagyon ritkán beülnek egy étterembe, de ennyi.

L

2019. márc. 19. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!