Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok amikor társkeresőn cseteltek és a férfi küld egy képet a farkáról ti arra hogy reagáltok tetszik nektek vagy nem? (Mondjuk ha te nem is kérted csak ő elküldi sok ilyet hallok)
Nekem neten küldtek már nekem minden előzmény nélkül farok képet, letiltottam.
Minek nézegessem más farkát akit nem is ismerek sose beszélgettem vele?
De havert is tiltottam le végül, folyamatosan küldözgette pedig kértem ne küldjön, nem vagyok rá kíváncsi és nem akarok tőle semmit.
Engem okolt mert én felhúzom magam miért nem röhögök, ha nem szólnék semmit nem küldene.
Ami nem igaz, egy ideig tűrtem aztán elég volt.
Az más, ha olyan küldi akivel kapcsolatban vagyok, ismerjük egymást egy ideje, mükődik kémia, érzelmek is vannak, és megelőzte erotikus csevej.
A haver akiről szó volt, én sose flörtöltem vele, nem beszélgettünk erotikusan, elkezdte küldözgetni, elvárta küldjek én is magamról, mire fel?? Senkim se, és én nem érzek iránta semmit. És nem érti miért zavar, próbáltam neki elmagyarázni azt mondta lesz*rja.
Így le kellett tiltanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!