Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy (érettebb) férfi észrevesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy (érettebb) férfi észreveszi ha egy fiatalabb lánynak tetszik ő, és zavarban van előtte?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor tetszik nekik hogy a lány zavarban van, vagy közömbös?

Légyszi őszinte válaszokat, ne olyat hogy mindig észreveszik 100%-ra, mert ez biztos hogy nem igaz. Írjatok kort és nemet.

2019. márc. 5. 22:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Általában észreveszik, de az, hogy mit szólnak hozzá, egyén függő. Van, akinek bejönnek a fiatalok, és van, aki nem állna le egy fiatal kiscsajjal. Mi ezt nem tudjuk, hogy a kiszemelted melyik tipus. :)
2019. márc. 5. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha gyakran találkoztok és bizonyos szinten ismer akkor észre veszi, hát nekem tetszene, de ez biztos személytől függ 31f
2019. márc. 5. 22:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. :) Mik azok a jelek amikből észreveszik általában?
2019. márc. 5. 22:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Mint pl; ha sűrűbben összetalálkozik a pillantásunk illetve ha már ismeruk egymást sűrübben beszélgetnek apró célozgatások ilyesmi!
2019. márc. 5. 23:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Már a nézésedből, ha kicsit zavarba jössz mellette, túlzottan keresed a társaságát,stb.
2019. márc. 5. 23:10
 6/13 anonim ***** válasza:
49%

Észrevette. Nem sokkal vagyok fiatalabb, csak 7 évvel.

Tetszett neki. Azt mondta, megérezte rajtam a vágyat és azt érezte, hogy ez neki KELL. És azonnal szeretkezni szeretett volna velem. De ezt csak később mesélte el. Amúgy csak szexet akart volna én meg olyan szerelmes voltam, mint egy liba. Aztán megszánt és közölte, hogy csak szexet akart és ellökött magától. Egyszer később összefutottunk, akkor olyan gügyögve szólt hozzám, mint egy kisgyerekhez, de elmenekültem a közeléből. Sok hónap múlva megkeresett. Le akart velem feküdni. Akkor meg úgy beszélt velem, mint egy útszéli k...urvával.

2019. márc. 5. 23:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Én észrevenném.
2019. márc. 5. 23:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem mindig veszem észre sajnos,volt hogy utólag derült csak ki hogy tetszettem egy csajnak,aki nekem is nagyon,csak túl fiatal volt...39F
2019. márc. 5. 23:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Igen.

Igen.

Igen.

42F.

2019. márc. 6. 08:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen, észre lehet venni. :) Hogyne tetszene, ez egy elismerés!

Fiú, a korom titok. (privátban elárulom)

2019. márc. 6. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!