Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy (érettebb) férfi észreveszi ha egy fiatalabb lánynak tetszik ő, és zavarban van előtte?
Ha igen, akkor tetszik nekik hogy a lány zavarban van, vagy közömbös?
Légyszi őszinte válaszokat, ne olyat hogy mindig észreveszik 100%-ra, mert ez biztos hogy nem igaz. Írjatok kort és nemet.
Észrevette. Nem sokkal vagyok fiatalabb, csak 7 évvel.
Tetszett neki. Azt mondta, megérezte rajtam a vágyat és azt érezte, hogy ez neki KELL. És azonnal szeretkezni szeretett volna velem. De ezt csak később mesélte el. Amúgy csak szexet akart volna én meg olyan szerelmes voltam, mint egy liba. Aztán megszánt és közölte, hogy csak szexet akart és ellökött magától. Egyszer később összefutottunk, akkor olyan gügyögve szólt hozzám, mint egy kisgyerekhez, de elmenekültem a közeléből. Sok hónap múlva megkeresett. Le akart velem feküdni. Akkor meg úgy beszélt velem, mint egy útszéli k...urvával.
Igen, észre lehet venni. :) Hogyne tetszene, ez egy elismerés!
Fiú, a korom titok. (privátban elárulom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!