Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, ha erősebbek, határozottabbak, magabiztosabbak nálam. Vonzódom az olyan férfiakhoz akiktől tanulhatok, akikre felnézhetek, akik vigyáznának rám.
Gondoskodóak, intelligensek, céltudatosak. :)
Ahogy írták fontos számomra a magabiztosság hogy tudja mit akar és tegyen is érte és az értelem. Imádom a humort a csipkelődést és ha a pasi valami olyat tud vagy csinál ami fontos ami miatt "büszke lehetek rá".
Ami a külsőt illeti a széles vállak szép egészséges izomzat és arányosság ami nagyon vonz.
A testük, farkuk jó, amúgy a legtöbb irritáló.
(A nők is)
Az egyiknél ez, a másiknál az. De ha azt kérdezted volna, mi tetszik " a Péterben", akkor az egész lénye. Az, hogy van.És az enyém. Szóval a kisugárzása, és annak a hatása. Meg, hogy
vele szép az Élet, és csak vele. De ettől mások is szebbek és jobbak számomra.
Persze én most fülig szerelmes vagyok.
ha külsőre akkor nekem nagyon fontos a váll, a mellkas, a nyak. hogy olyan férfias legyen. és hogy a fenekén hogy áll a nadrág.
:D
az is, hogy hogy jár. ne olyan görnyedten, stb.
belsőre nekem a kedves férfiak tetszenek. nem szeretem a veszekedést, a hisztit. azt szeretem, ha valaki rugalmasan kezeli a problémákat, helyzeteket, és ha talpraesett, nem mindent nekem kell megoldanom.
Általában én oldok meg mindent a családban már tizenéves korom óta, és jól esik, ha valaki mellett lehet kicsit lazítani, és nem csak rajtam van a felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!