Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidvox kérdése:
Tetszik nektek ez a nyalási módzser?
Figyelt kérdés
A módszerem: először végigcsókolgatom nyaktól lefelé lassan, utána a comb belső feleit, meg körülötte, hogy húzzam az agyát, és mikor már nagyon kivan, akkor szoktam elkezdeni. Szoktam teli nyelvel alulról fölfele lassan, vagy csak a hegyével a csiklót gyorsan, de jobbra-balra is szoktam, néha beleviszem az ujjamat is a játékba :P
Körkörösen csiklónál :P
Remélem érthető volt :P A célom, hogy a csaj remegjen. remegésig tudjam nyalni :P
Csajok, valamin érdemes változtatni? :P Nektek bejönne?
2019. febr. 22. 21:10
1/8 anonim válasza:
A teli nyelves rész nálam nem jön be. Többi ok.
2/8 anonim válasza:
Nagyon. Ez olyan cukcsi. Akár a pé pézgetés
Kettőspontnagypé
3/8 anonim válasza:
Nem hangzik rosszul. Tudtál már így élvezésig nyalni lányt?
4/8 anonim válasza:
Jól hangzik,a lány reakciójából tudni fogod,hogy neki hol jobb :)
5/8 anonim válasza:
Én azt mondom ez egy nagyon jó technika!
6/8 anonim válasza:
Nyalod popsilyuktól végig föl a csilóig ott beszopod a csiklóját ez izgató a meleg a vákum hatás ,majd kiengeded a csiklóját nyalsz megint ismét beszopod.
7/8 anonim válasza:
Ez a sok :P eléggé tönkrevágja a mondanivalódat
8/8 anonim válasza:
Álmodik a nyomor! Csak a hülye pitsák dőlnek be ennek a szövegnek. Ha kinéznél valahogy és lenne agyad nem ide írogadnád a kisfiús vágyaidat hanem DUGNÁD sorra a nőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!