Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy össze akartatok jönni nagyon egy csajjal, de a haverotok dugta meg?
Miután a te válaszaid 100%-a több éve egy kaptafára megy, tök mindegy mi a téma, ha megjelensz indokolatlanul leírod hogy mennyire jól értesz a nőkhöz és vegyenek rólad példát, leírom hogy képben legyen az is, aki erről lemaradt :)
Amúgy pont ezért is hiteltelen ez a megjátszott "gavallér" szerep, mert több év alatt egy értelmes logikus következtetést még nem sikerült leírnod. Pedig néha van egy-két olyan kérdés ahol ennél több kell.
Hogy a válaszaim ebben a kérdésben egy kaptafára készülnek, az csak azt jelzi, hogy nem hebehurgyán odavetett, elhamarkodott, hanem kiforrott, időtálló vélemény, amit az évek múltával sem láttam indokoltnak megváltoztatni.
Kérdező most érkezett el abba a korba, amikor halaszthatatlan szükségét látta ezt megkérdezni. Neki nyilván új a válaszom, mert érthető módon nem nyálazta át, az eddig feltett 625 ilyen irányú kérdést. Arról, hogy neked unalmas, nem én tehetek. Egy matektanár sem fogja másképp magyarázni Pitagorasz bácsi tételét csak azért, hogy szegény Pistikének, aki hatodszor járja a hatodikat, ne kelljen ugyanazt hallgatnia. Neked nem kötelező átrágni magad a válaszaimon. Hidd el, nem te leszel az egyetlen, aki a nevemet látva zsigerből nyomja a piros praclit.
Én szeretem olvasni Miquel válaszait,sokat tanulok belőlük. Neki legalább van élettapasztalata.
28 N
Hát én az ehhez hasonló élettapasztalaton talán 20 éves koromban tartottam. Azóta szerencsére sokat szélesedett a látóköröm, amiket akkor bölcsességnek, azt ma bullshitnek látom. A szűk látókörűséghez tartozik az általános elfogultság, az önismereti hiányokhoz a bújtatott magamutogatás, az intelligencia hiányhoz az elvonatkoztatás képtelensége. A bölcselkedést és bölcsességet egy idő után illik különválasztani, és miután egyetlen komolyabb kérdést sem tud valaki mögöttesen értelmezni, ehelyett az általa élettapasztalatnak elkeresztelt dogmatikus szűklátókörűséget a saját egoizmusával fűszerezve vetíti ki mindenhova, az szélsőséges és irracionális. Ez a fickó kommentmester még egy borderline skizofrén lány esetére is azt a típusú fogyatékos választ írná le, mint pl "a nő olyan mint a hegedű, a férfinak meg olyannak kell lennie mint a jó vonó. Hát babám, a szerelemhez érteni kell a nőkhöz, azt várod hogy magadtól megnyíljanak? A tüzet meg kell óvni, mert elfújja a szél."
Érdemes megfigyelni, hogy aki minél több erőltetett sallangot szeret alkalmazni, egyúttal annál fogalmatlanabb a körülötte lévő világról.
Igen, olyan mintha nem lenne semmi önértékelése, és azt így akarná kompenzálni :D Mintha a nők a saját életében maguktól nem lettek volna elégedettek, ezért mindig le kell írnia. Gyanús ez nekem. Meg azt sem értem, hogy másvalaki szerint miért "tanulságos", ha valaki mindenhova leírja, hogy "én értek a nőkhöz,én értek a nőkhöz,én értek a nőkhöz" "én tudom mi a szerelem" "én férfi vagyok", szegény kérdező meg lehet komoly válaszolónak tekinti. 🤷
Egy egészséges nő pontosan tudja, hogy nőkből is vannak pszichopaták. Egy egészséges nő tudja, hogy attól hogy ő nő, még nem félisten. Egy egészségtelen férfi viszont annak tekinti őket, mert más értéket nem talál, amivel a társára felnézhet, és tisztelheti. Na de például ilyen magasröptű összefüggéseket már ne várjunk el, miquel miquel marad, amíg ott lesz a neve, a tardiológiai diagnózisait olvashatjuk amíg lesz gyk :D
Rendkívül megtisztel, névtelen uraim, hogy ennyire felkészültek vagytok belőlem. Csak az a tény kerülte el sajnálatos módon a figyelmeteket, amikor arról írtam, mennyi csalódás, kudarc árán jutottam el oda, hogy azt mondhassam, tudok valamicskét a női lélekről. Kedves utolsó, neked az is elkerülte a figyelmedet, hogy a nőket ne félistenként emlegetem. Azt viszont leírtam nem egy fórumon, hogy ha király akarsz lenni a nőd szemében, ahhoz előbb őt kell királynői rangra emelni. Ahhoz, hogy széppé tegye az életedet, először neked kell széppé tenni az övét.
Ha és ameddig ezt nem látod be, kár minden szóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!