Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az amit eleinte nem akartatok kipróbálni, de végül megjött hozzá a kedvetek?
Figyelt kérdés
Minek/kinek a hatására változott meg a véleményetek? Megbántátok utólag?2019. febr. 18. 09:44
2/7 anonim válasza:
Eleinte az oralist nem akartam kiprobalni. Taszitott, de mivel aztan megis mozgatta a fantaziam milyen lehet, kirobaltam, es megtetszett, mert elvezi parom. :) Azelott a gondolattol is kirazott a hideg, hogy a szamba vegyem.
3/7 anonim válasza:
Popsinyalás, szájba pisi, megalázónak gondoltam, de megfelelő férfivel nagyon izgató. Semmit nem bántam meg és nem is fogok, az más kérdés, hogy akarom-e újra. Felnőttem, 19-20 évesen másképp álltam hozzá. Pár partnert kihagynék utólag, de őket sem bánom, tapasztalatnak jó volt.
4/7 anonim válasza:
Anált nem akartam soha aztan rajottem hogy annyira nemis rossz a pasik meg nagyon elvezik, nem bantam meg
5/7 anonim válasza:
Hármas plusz lánnyal. Nem akartam aztán végül életem legjobb szexuális élménye lett
6/7 anonim válasza:
A tejberìzst nem szerettem,ezėrt ki sem akartam pròbálni milyen.De egyszer anyukám fahėjasat kėszített,ės megjött hozzá a kedvem.Azòta imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!