Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem frusztrál a tudat, hogy egyszer mindenhez öregek lesztek, a szexhez is?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok erről. Az ember megöregszik, nem fog tudni teljesíteni, már nem lesz ugyanolyan, mint az első vagy második alkalom, de már lassan a szemetet se fogjuk tudni ki vinni. Aztán már csak napok, órák vannak hátra az életünkből.
Egy idős ember hogy tud akkor is vidám lenni mondjuk 100 évesen is, ha már az órája lassan lejár?
2019. márc. 18. 10:32
11/15 anonim válasza:
Akkor leszel mindenhez öreg, ha úgy programozod magad.. Most leszek negyven, és azt gondolom hogy "de jó lett volna egy fiatalabb párt találni" nem jött össze, egyenlőre.. Sosem tudhatod hogy meddig tart az élet, de abban rejlik a szépsége hogy ezt meg kell próbálni elengedni.. Mikor az első kutyám elaltattam mert nagyon beteg volt ő nagyon megmutatott valamit.. Nem részletezném hogy miért de ő nagyon hozzám nőtt, és mivel ostoba voltam mielőtt történt volna a történet feltettem a kanapéra ahová egyébként sosem szabadott feljönnie és erre ő megbökte a homlokom és lemászott méltóság teljesen.. Odahozta a labdáját és lefeküdt a földre és amennyire tudott játszott. Akkor megtanultam hogy sosem tudhatjuk meddig tart és nem szabad a dolgoknak hatalmas nagy feneket keríteni mert azzal vagyunk elfoglalva hogy mi lesz majd "azután" de majd kiderül ha oda érünk.. Addig tapasztalni kell, és ha az a feladatom hogy öreg leszek a szexhez és fiatal lányoknak mesélem hogy milyen volt a Camp nou stadionban mikor ott jártam és ők ettől kerülnek orgazmikus állapotba akkor ez lesz a feladatom.. Csak lazán kollega!!
12/15 anonim válasza:
Engem nem nagyon aggaszt mert eddig sem sikerült jól és emiatt nem is érdekelt a szex tehát így 42 évesen minek pedálozzak...?
13/15 anonim válasza:
De engem már 23 évesen frusztrál, hogy mostmár a 17-18 éves szűz kiscsajokról lecsúsztam egyszerűen öreg vagyok hozzájuk :D
14/15 anonim válasza:
Utolsó: nehogy már ezt a hülyeséget gondold, simán megdughatsz belőlük egy csomót. Miért szerinted egy 18-19 éves csaj kivel akar szexelni? egy 16 évessel? Vagy inkább egy 40-essel? :-))
15/15 A kérdező kommentje:
Instagram alkalmas ilyen csajok felszedésére?
2019. ápr. 14. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!