Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem frusztrál a tudat, hogy egyszer mindenhez öregek lesztek, a szexhez is?
Csak kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok erről. Az ember megöregszik, nem fog tudni teljesíteni, már nem lesz ugyanolyan, mint az első vagy második alkalom, de már lassan a szemetet se fogjuk tudni ki vinni. Aztán már csak napok, órák vannak hátra az életünkből.
Egy idős ember hogy tud akkor is vidám lenni mondjuk 100 évesen is, ha már az órája lassan lejár?
Én már alig várom, hogy öreg legyek a szexhez. Mivel nincs hozzá partnerem, így ez csak szenvedés. Egyébként lehetne, nem is egy, de érzelem nélkül nem megy, érzelemmel meg nem jön össze, szóval kár is erőltetni.
Amúgy meg el kell keserítselek, soha nem tudhatod, hogy nem csak napok vannak-e hátra az életedből vagy órák.
Igazából engem az frusztrál, hogy egyedül fogok meghalni, anélkül, hogy megtapasztaltam volna, milyen egy nővel együtt lenni.
41/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!