Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton bepisilek, segítség (? ) 18L
Szex és maszti közben is folyton becsurran. Nem tudom miért, élvezem rendesen, de lassan már félek elmenni, mert bepisilek. És nem spriccelős orgazmus, sajnos ez pisi.
(Éjszaka csak nagyon ritkán pisilek be, kB egy éve volt utoljára.)
Semmit ne csinálj, élvezd hogy igy van.
És amikor elcsurran, még foytasd a masztizást, de nem az iparszerű orgazmuscentrikusság miatt, hanem csak úgy, mert jólesik, aztán még jön egy kis pisilés, stb stb.
Ha pedig a pasid csodálkozik, akkor kezdj vele 69-ezni és mikor ő majdnem elmegy, akkor adj neki még egy kis pisispriccet, meg fog őrülni tőle, ha szeret !!!.
Két opció van,az egyik hogy próbálsz rá gyógymódot találni pl.: intim torna, pszihológus, pelenka stb. 2019-ben élünk biztos van rá megoldás amit ha kitartóan keresel megtalálsz.
A másik hogy elfogadod a helyzeted és megtunold lehetőségként kezelni ahogy elöttem is írták valaki a fél karját adná egy ilyen csajért. Sajnos senkinek sincs a feje fölé írva kinek mi a fétishe.De ahogy előnye ugyanúgy hátránya is van ha valakit ez nem izgat akkor viszont megeshet hogy maradandó érzelmi sebet ejt rajtad mert mondjuk elhánnya magát a partner stb.
Én nem, sőt már az éjszaki bepisiléstöl is... Azt akarom mondani ne azért keress rá megoldást mert ez a normális az adott társadomban pl.: cigaretta, sokan élnek vele annak ellenére hogy káros mégis elfogadott dolog mert mindenki csináljon azt amit akar addig amíg nem korlátoz másokat a szabadságában. De viszont ha ez téged zavar, stresszel, elkeserít, gátol akkor ajánlom az elöbbit vagyis a probléma megoldását.
Azért aggódsz ezen, mert még nem jöttél rá annak az izére, emkkorát lehet élvezkedni, szeretkezni ennek a titokzatossága, finomsága miatt.
Azért aggdzs még ezzel, mert nem volt olyan fiuú a környezetedben, aki élvezné ezt a tulajdonságodat és szeretettel kivánná ezt a rész és VELED. Ez a lényeg.
Úgyhogy ne kattogj ezen, hanem használd ki a jóságát, élményét, élvezetét. Hidd el, őrült jó lesz.
Ezt már olvasni is izgató.
Ha a dolog mögött nincs szervi, vagy más probléma, akkor ne aggódj. Én nagyon tudnálak szeretni így, ahogy vagy.
Emberek! Ennyire hogy lehettek degeneràltak?
Emögött biztos hogy szevi baj van, ti meg veritek erre hogy de izgató... Az eszem megall...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!