Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan győzitek le a szexuális vágyaitok amikor nincs senkitek?
Figyelt kérdés
Az önkielégítés oké és pár óràig csillapítja vágyaim de mégsem az igazi. L/242019. márc. 17. 18:31
2/7 anonim válasza:
Lefoglalom magam mással és akkor nincs ideje az agyamnak ilyeneken kattogni. Sportolok, tanulok, dolgozom, szociális életet élek, stb.
3/7 anonim válasza:
Hasonló szituban vagyok. Van olyan nap, mikor épp alig van dolgom, hogy 4x5x is maszturbálok. Hiába megyek el futni vagy kondizni. Előtte és utána is ingerem van rá. Ha van barátnőm, akkor nincs ilyen probléma.
Kíváncsi vagyok én is a válaszokra, tippekre, hogy mit lehet tenni?
30F
4/7 anonim válasza:
Maszti, nem mindig eleg de valamennyire csillapítja.
L
5/7 anonim válasza:
Egy darabig a maszti, sport, mozgás, kirándulás segít.
Aztán az ember bele képes menni olyan kapcsolatba, amibe egyébként nem biztos..
N29
6/7 anonim válasza:
Maszti, szexchat, plusz lefoglalom magam valamivel. 24F
7/7 anonim válasza:
Miért nem nyalatod ki magad legalább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!