Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen szexuális vágyaitok vannak?
Elég színes a fantáziám, kipróbálnék még sok mindent, amihez eddig nem találtam partnert, vagy nem feszegettem.
-többes szex, két lánnyal, párral, vagy nagyobb létszámban
-swinger - igényes fiatalokkal
-anál - akikkel eddig együtt voltam, vagy a méretem miatt nem voltak benne vagy szimplán nem szerették
-szexelni, orálozni a természetben, nyilvános helyeken
-valakivel fotókat, videót készíteni egy együttlétről profi minőségben.
Ezekre a vágyakra mind vannak elérhető nők, csak ki kell őket fizetni. Nézzetek szét a rosszlányokon, ne gyertek az ilyen elérhetetlen meg kivitelezhetetlen szöveggel.
Én is voltam már több lánynál is, kis fiatalokkal, nagymellűekkel, a két lányos felállás még hátravan.
Egészségedre! Én soha nem voltam prostinál, nem is fogok menni. Értelmes, önbecsüléssel rendelkező férfinek erre nincs szüksége.
Arról nem beszélve, hogy mi értelme olyan nővel megvalósítani, aki nem a saját öröme miatt teszi meg veled ezeket, hanem pusztán pénzért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!