Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak milyen szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak milyen szexuális vágyaitok vannak?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok,hogy pl két nővel kipróbálni,szűz lánnyal,popsiba vagy ,hogy durván stb..... kinek mi? Minek örülnétek,ha a párotok mivel kényesztetne és hogyan?
2018. nov. 27. 06:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%
De jó is lenne két fital lánnyal amit csak lehet kipróbálni ,vagy egy perverz nővel lenni ,ja és valakivel bdsm vágyakat megélni !!
2018. nov. 27. 06:58
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Írj és mesélek :)
2018. nov. 27. 07:05
 3/20 anonim ***** válasza:
Egy extrwm ducilannyal lenni
2018. nov. 27. 07:06
 4/20 anonim ***** válasza:
Vízben birkózni vízilabdázó lánnyal.
2018. nov. 27. 07:13
 5/20 anonim ***** válasza:
Szinte naponta fel van téve ez a kérdés, de mi az értelme? Én egy lábfétises domináns nő lábát szeretném kényeztetni. Tudom, kivitelezhetetlen,
2018. nov. 27. 07:19
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Elég színes a fantáziám, kipróbálnék még sok mindent, amihez eddig nem találtam partnert, vagy nem feszegettem.

-többes szex, két lánnyal, párral, vagy nagyobb létszámban

-swinger - igényes fiatalokkal

-anál - akikkel eddig együtt voltam, vagy a méretem miatt nem voltak benne vagy szimplán nem szerették

-szexelni, orálozni a természetben, nyilvános helyeken

-valakivel fotókat, videót készíteni egy együttlétről profi minőségben.

2018. nov. 27. 07:43
 7/20 anonim ***** válasza:
33%

Ezekre a vágyakra mind vannak elérhető nők, csak ki kell őket fizetni. Nézzetek szét a rosszlányokon, ne gyertek az ilyen elérhetetlen meg kivitelezhetetlen szöveggel.

Én is voltam már több lánynál is, kis fiatalokkal, nagymellűekkel, a két lányos felállás még hátravan.

2018. nov. 27. 08:01
 8/20 anonim ***** válasza:
43%

Egészségedre! Én soha nem voltam prostinál, nem is fogok menni. Értelmes, önbecsüléssel rendelkező férfinek erre nincs szüksége.

Arról nem beszélve, hogy mi értelme olyan nővel megvalósítani, aki nem a saját öröme miatt teszi meg veled ezeket, hanem pusztán pénzért...

2018. nov. 27. 08:10
 9/20 anonim ***** válasza:
Van.
2018. nov. 27. 08:11
 10/20 anonim ***** válasza:
51%
Mi értelme lenne? A saját örömöd miatt! Ha sose voltál prostinál, és nem is fogsz menni, akkor minek szólsz bele a témába? Már csak az élmény miatt is érdemes kipróbálni.
2018. nov. 27. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!