Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / Nők: Milyen szexuális irányú vágyaitok vannak, amiket nem mondtatok el a partnereteknek, de szeretnétek megélni?
Esetleg mi lehet az a vágy, ami miatt kilépnétek a kapcsolatból, esetleg megcsalnátok a partnereteket?
Örülnék, ha az életkorotokat is elárulnátok - legalább nagyságrendileg :)
(40F)
Kipróbálnám lánnyal, ezt nem mondtam el neki mert homofób...:/
Ami miatt el is hagynàm (ha nem teszi meg) az a nyalás.
24/N
Gangbang,de nem csalnám meg és nem is hagynám el érte. Ezért ez csak egy elnyomott fantázia.
20-30 között nagyságrendileg :D
Semmi miatt nem csalnám meg.
A nyilvános helyen való szexet egyszer beadnám, csak a kíváncsiság kedvéért. Az öltönyös/elegáns ruhás szexet is. Igazából arra is kíváncsi vagyok, milyen lehet két fiúval, de ezt szerintem sosem merem megcsinálni, akkor sem, ha szingli vagyok.
A páromat sosem csalnám meg. Alapvetően azzal jövök össze, aki fel tud izgatni és azzal maradok, aki ki tud elégíteni (ami nem nagy feladat, mert totál átlagos dolgoktól el tudok menni, ha figyelnek rám). Én nem vagyok ilyen, aki nem tud elmaradni a valagán multiorgazmus meg anyámkínja nélkül, nekem elég, ha vevő a szexre szinte mindig, amikor akarom és elérhető távon belül van. Ha ezek nincsenek meg, akkor meg nem is jövök vele össze.
22N
Köszi a válaszokat! :)
#1. mióta vagytok együtt? Swinger club nem jöhet szóba? Ott kipróbálhatnád - esetleg fokozatosan talán belemenne...
2/1 felállásban?
konzervatívnak tűnik a párod :)
#2.: Mi izgat a gangbangben?
...nagyságrendileg :)
#3. Felnőtt gondolkodás :)
A 2+1-ben tartasz valamitől? Akkor sem, ha a párod lenne az egyik férfi?
#4./#6.: Ezek szerint a párod / partnered ezt jól műveli? :)
Ezen kívül olyasmi, amit kifejezetten kipróbálnál, különlegesnek tartsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!