Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / Nők: Milyen szexuális irányú vágyaitok vannak, amiket nem mondtatok el a partnereteknek, de szeretnétek megélni?
Esetleg mi lehet az a vágy, ami miatt kilépnétek a kapcsolatból, esetleg megcsalnátok a partnereteket?
Örülnék, ha az életkorotokat is elárulnátok - legalább nagyságrendileg :)
(40F)
3 vagyok.
Szerintem pont ha a párom lenne az egyik, az tenné tönkre a kapcsolatot. Nem tudnék a szemébe nézni :(
Hát, akkor ez csak vágy marad :(
Elméleti síkon mit remélnél ettől, ha megvalósulhatna? Mi benne a vonzó számodra?
Nyilvános helyen való szex. Ha bele is megy csak sokszori nyaggatás után, pedig úgy imádom a szabadban, különböző helyeken!
Amit nem mondtam el hogy kipróbálnám lánnyal, idősebb férfival azért, hogy megtudjam tényleg annyival többet tudnak e mint ahogy azt mondja a tapasztalat..
Ha megcsalnám/elhagynám az a szex hiánya, meg egyéb nézet eltérések miatt lennének de csak ha már nagyon radikális szinten lenne a dolog.
2 és fél éve együtt vagyunk, remélem majd változik pár dologban még mert ezek a problémák jelen vannak.
21N
Köszi a választ! A szabadban /nyilvános helyen nekem is egy fantáziám-vágyam, bár nem érzem létszükségnek.
Azért amikor lehetőség adódik élek vele ;) :)
Beszéltél ezekről a problémákról a pároddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!