Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak milyen szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak milyen szexuális vágyaitok vannak?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok,hogy pl két nővel kipróbálni,szűz lánnyal,popsiba vagy ,hogy durván stb..... kinek mi? Minek örülnétek,ha a párotok mivel kényesztetne és hogyan?
2018. nov. 27. 06:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
Bocs, nem tudtam, hogy a gyakorin nincs szólásszabadság. Azért szólok bele a témába, mert nekem írtad, hogy ezeket prostival kell megvalósítani. Hát a francokat. Prostival a könnyebb út azoknak, akik amúgy se hajlandóak semmiért megdolgozni.
2018. nov. 27. 08:20
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
A prosti csak egy lehetőség, főleg, ha a vágy megvan, csak nincs kivel megvalósítani. Ha épp nincs senkid, vagy otthon az asszony nem hajlandó valamit megtenni, akkor bármennyit dolgozhatsz érte, nem lesz eredmény. Erre vannak az akár hétköznapibb, akár speciálisabb igényt kiszolgáló lányok. Szóval kivitelezhetetlen nincs, csak élni kell a lehetőséggel.
2018. nov. 27. 08:28
 13/20 anonim ***** válasza:
47%
Amire mostansag ra vagyok izgulva egy fiatal 18 eves lannyal szexelni, akar popsiba is ha igenyli
2018. nov. 27. 08:40
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
Kövezzetek meg, de az én vágyam most egy igazán tartalmas, komoly párkapcsolat, és az majd kihozza a legvadabb vágyakat :)
2018. nov. 27. 08:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyet kell értenem a 14-essel, pacsi...

Annyit hozzátennék, hogy ami jó azt akarja, bízzon, és engedjen!

Mit is jelent ez?

(Csak egy példa: Ha afenekét akarom nyalni akkor engedje.)

Ez csak egy példa volt.

2018. nov. 27. 09:44
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
ha küldhetném neki seggbe,keményen.
2018. nov. 27. 10:00
 17/20 kovpet ***** válasza:
Egy másik, fiatal sráccal meg egy (vagy két) fiatal lánnyal valamit csinálni, sportolni, kártyázni, fogadni, ilyesmi és a veszteseknek engedelmeskedni kelljen a győztesek minden kívánságának :)
2018. nov. 27. 10:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát a két lány szerintem nagyon sok mindenkinél szerepel,egy kedves mosolygós arcot összepiszkolni , meg fizetni valamiért de nem hivatásosnak
2018. nov. 27. 14:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Szexelni egy nagyon fiatal lánnyal.
2018. nov. 27. 17:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Fiatal csajszival aki kopróbálná velem amiről fantáziálgat !!
2019. márc. 17. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!