Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mikor jöttetek rá, hogy valami más a testeteken, mint az átlag?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok akkor, vagy milyen szituációban történt? Hogyan éltétek meg, Azóta hogyan sikerült megbarátkozni az "egyediséggel"? Most hány évesek vagytok, és mennyit szenvedtetek/szenvedtek miatta?
Cici,punci,bőr,szőrzet,bármi...?
2019. márc. 17. 18:06
2/9 anonim válasza:
Kiáll a bordam, es nem azert mert vékony vagyok hanem mert igy fejlődött ki. Gyerekkoromba nagyon zavart, utaltam. Mostanra megbaratkoztam vele.
3/9 anonim válasza:
Kamasz korban a tornaöltözőben, uszodában, sportöltözőben nyári táborokban, bárki szembesülhet a külső eltérésekkel.
4/9 A kérdező kommentje:
Életkorotokat elmondanátok, meg hogy amikor rájöttetek, akkor hány évesek voltatok? Előre is köszönöm.
2019. márc. 17. 18:21
5/9 anonim válasza:
A melleim eléggé mások, mert rohadtul lógnak ahhoz képest, hogy csak most leszek 21, közük sincs a gömbalakhoz, a bimbóudvarom átmérője is van vagy 10 centi. Nem egy konkrét pillanatomba telt rájönni, hanem ahogy egyre több fiatal lány mellét láttam, úgy tudatosult bennem, hogy nem ilyennek kellene lennie ennek.
7/9 anonim válasza:
Nekem a szőrzetem tér el a leztöbb lányétól, jóval több, durvább. Ez már egégy fiatalon, 9-10 évesen is szembetünő volt.
9/9 anonim válasza:
Görbe mindkét kisujjam felső ujjpercei, mintha eltörtem volna őket. Anno gépírásórán jöttem rá (okj-n), amikor vakon kellett gépeni, hogy másnak tök egyenes (röhej, de addig nem is tűnt fel, mondjuk nem is szoktam kisujjakat bámulni :D), nekem meg ezért volt kicsit nehezebb, de már nem zavar. Tudom, nem erre a válaszra számítottál. :D
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!