Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha szexmanias vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szexmanias vagyok?

Figyelt kérdés

Ha valakivel is szimpatizálok, akkor úgy alakítom a dolgokat, hogy lefekudjunk. De nem tudom mennyire jó ezt így folytatni. Ti mit tennétek? Komoly kapcsolatot keresnétek vagy maradna a laza kapcsolat?

26/F

2019. márc. 17. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Keress egy nimfomániás csajszit!
2019. márc. 17. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:
58%

A Férfiak azt hiszik hogy nekik sok szex kell

Míg nem találnak egy nőt akinek sok szex kell.

Magyarul nem fogod tudni tartani a lépést

N

2019. márc. 17. 16:59
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Szexelj sokat.

Attól még lehetsz szexmániás h komoly kapcsolatban élsz.

Az itt a kérdés h tudnál e csak 1 nővel szexelni.

De a helyedben nem keresnék komoly kapcsit.

L

4/12 anonim ***** válasza:
Képzed kérdező amikor 8év múlva csörög a telefon és egy kuncogó hang keres.
 5/12 A kérdező kommentje:
Mentek a zöld kezek.
2019. márc. 17. 17:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha ezt te magad nem tudod eldönteni, akkor szerintem maradj a lazánál. Ha komoly kapcsolatot akarnál ez nem lenne kérdés, viszont lehet, hogy több szex jutna, mint így, ahogy most csinálod.
2019. márc. 17. 17:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
először is ne diagnosztizálj magadon elhamarkodottan egy mentális betegséget. nem lehet, hogy csak simán szeretsz dugni? :D lehet, hogy csak egyszerűen magas a libidód, élvezed a hódítást és mindig vágysz a kihívásra. aki szexmániás elvesztette a kontroltt az élete felett, nem képes uralkodni magán. az olthatatlan szex utáni vágyódása miatt gallyra megy az egész élete, minden ekörül forog számára, nem képes tisztán gondolkodni. emiatt természetesen nem képes normális emberi kapcsolatokat kialakítani, nem alkalmas egy egészséges párkapcsolatra. ha az utóbbiról van szó akkor terápia
2019. márc. 17. 17:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem vagy szexmániás. Fiatal vagy és egészséges.

Elsősorban a magad és partnereid egészségére és lelki békéjére vigyázz, ez magában foglalja a nem kívánt terhesség kivédését is, jó mulatást.

2019. márc. 17. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát szexmánia ide vagy oda engem tuti nem tudnál megfűzni, sem úgy alakítani a dolgokat hogy lefeküdjek veled. Ez 100%

N

2019. márc. 17. 18:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerinte alakíts egy komoly kapcsolatot egy olyan lánnyal aki szintén szereti a szexet, és ha napi 3x lesz az átlag, akkor kiderül, hogy tényleg szexmániás vagy-e.

S ne a 2. válaszadónak legyen igaza, hogy nem tudod tartani a lépést. :)

2019. márc. 17. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!