Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek szub férfiként?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, és hivatalosan is domina akar lenni. Ezt úgy értem, hogy hirdetné magát. Ugye egy hiteles profilhoz nem ártanak képek, hogy tudja a "vevő", hogy milyen szolgáltatásokra számíthat. És az ismerősöm ezeket a képeket/videókat velem akarja csinálni. Mármint, hogy engem d*g/sz*pat. Ti belemennétek? Hiszen, ha elvállalom, akkor bárki látni fogja. (Igen, arccal szerepelnék, ez elvárás tőle.)2019. márc. 17. 09:27
1/7 anonim válasza:
Miért mennél bele? Szerintem ebben semmi jó nincs neked, akkor sem, ha az arc kivan takarva. Max ha rohadt sokat fizet.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem kapnék ezért semmit. :)
2019. márc. 17. 09:34
3/7 anonim válasza:
Nem mennék bele. Ezzel együtt irigyellek a barátnődért. Kár, hogy nem marad meg kettőtök között.
6/7 anonim válasza:
Ha semmi veszteni valóm nem lenne (munka, stb.), akkor vállalnám.
7/7 anonim válasza:
5: Attól hogy valakinek szub vágyai vannak, még lehet emberi méltósága, meg jogai.
Aki ezt így, ilyen feltételekkel elvállalja, az vagy kifejezetten erre izgul, vagy csak hatalmas balek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!