Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nehezen megyek el, de szub vagyok. (? )
Sima szexet élvezed ha nem mész el?
És lehet hogy az erőszakos szextől majd elmész amúgy, főleg ha egy nagyobb mérettel csinálod.
Szerintem simán élvezheted :).
Én is élvezném az ilyet :DD
18/f
A lelkitársam vagy szerintem, legalábbis ilyen téren ugyanabban a helyzetben vagyunk. A korunk is megegyezik, hirtelen megijedtem nem-e én írtam a kérdést. :D
Saját tapasztalat alapján mondom, hogy maga az orgazmus nem lesz könnyebb, viszont az élmény sokkal nagyobb lesz, szerintem kárpótol bőven azért, hogy vesződősebb az orgazmus. Aztán gyakorlással előfordulhat, hogy fejleszteni lehet azt is, hogy erőszakosabb szex alatt élvezz el, de a kellő odafigyelés ami az orgazmushoz kell szerintem itt is biztosítható.
Tarts ki, próbálj ki és élj meg mindent amit lehet és ami izgat. Ha a hajlamod megvan ezekre hatalmas élmény, pedig még nekem sem volt alkalmam mindent megélni.
21L
Mivel a fantáziádat izgatja, feltehetően a valóságban is élmény lesz, amennyiben megbízható paftnered van, aki látja rajtad, bogy meddig mehet el.
Azért a kicsit keményebben, meg a megerőszakol navyon távol van egymástól... Ha meg tudod állni, akkor a fokozatosság nem árt 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!