Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nehezen megyek el, de szub...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nehezen megyek el, de szub vagyok. (? )

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy csak csikló által tudok élvezni, és az sem megy olyan egyszerűen, viszont felfedeztem, hogy izgat, ha kicsit keményebben bánnak velem. Arra gondoltam, hogy kipróbálnám az olyan szexet, mintha megerőszakolnának. Élvezhetem annak ellenére, hogy nem megyek el? 21L
2019. márc. 6. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Sima szexet élvezed ha nem mész el?

És lehet hogy az erőszakos szextől majd elmész amúgy, főleg ha egy nagyobb mérettel csinálod.

2019. márc. 6. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem simán élvezheted :).

Én is élvezném az ilyet :DD

18/f

2019. márc. 6. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A lelkitársam vagy szerintem, legalábbis ilyen téren ugyanabban a helyzetben vagyunk. A korunk is megegyezik, hirtelen megijedtem nem-e én írtam a kérdést. :D

Saját tapasztalat alapján mondom, hogy maga az orgazmus nem lesz könnyebb, viszont az élmény sokkal nagyobb lesz, szerintem kárpótol bőven azért, hogy vesződősebb az orgazmus. Aztán gyakorlással előfordulhat, hogy fejleszteni lehet azt is, hogy erőszakosabb szex alatt élvezz el, de a kellő odafigyelés ami az orgazmushoz kell szerintem itt is biztosítható.

Tarts ki, próbálj ki és élj meg mindent amit lehet és ami izgat. Ha a hajlamod megvan ezekre hatalmas élmény, pedig még nekem sem volt alkalmam mindent megélni.

21L

2019. márc. 6. 22:49
 4/5 érdeklődő35 ***** válasza:

Mivel a fantáziádat izgatja, feltehetően a valóságban is élmény lesz, amennyiben megbízható paftnered van, aki látja rajtad, bogy meddig mehet el.

Azért a kicsit keményebben, meg a megerőszakol navyon távol van egymástól... Ha meg tudod állni, akkor a fokozatosság nem árt 😉

2019. márc. 7. 08:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen! Én leginkább anál párti vagyok, illetve az teszi fel az i-re a pontot! Ott is kétféle módon is lehet orgazmust elérni, az egyik amikor az elején finomabban, "szeretkezősebben" dugom a Lány fenekét, közben érezni ahogy egyre felszabadultabbá válik a partnerem, amikor már Ő maga is mozog és tűnök el benne egyre mélyebben, majd átélni az első anál orgazmusát.. Aztán jöhet a ráadás, hiszen ezek után már teljes a megadás a Lányok részéről, az "Azt csinál velem, amit csak akarsz" érzés, gondolat vagy kimondott mondat után jöhet az alapos popsidugás, újabb orgazmus(ok)kal! ;)
2019. márc. 7. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!