Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy túl nehezen élvezek el?
Figyelt kérdés
Legalább 1 óra kell, de van, hogy 1,5 óra szex után sem tudok elmenni. A barátnőm szereti, hogy nem vagyok gyorstüzelő, de 1 óra múlva ő sem olyan nedves már, illetve ha gumival csináljuk, akkor már nekem sem áll annyira, mint az elején. Gumi nélkül nincs baj az erekciómmal.
Barátnőm megemlítette, hogy néha igyekezhetnék, mert nem bírja mindig olyan sokáig, pedig nincs akkora lószerszámom. :/
Van valami tippetek arra, hogy hogyan sülhetnék el kicsivel előbb?
2019. márc. 6. 11:45
1/6 anonim válasza:
Te ilyen típus vagy, nem tudsz ellene tenni, elég ritka ez férfiak között, hát nem is tudom, hogy szerencse vagy sem :) Mindkettő talán.
Sokszor nekem is kellemetlen volt, mikor már mindent bevettettünk de csak állt a zászló, na később visszasírtam az "átlagos" 2 perces fiúknál :D
2/6 anonim válasza:
haver .. az meg miért van, hogy én meg 5 perc után elsülök? cserélünk? :D jó kérdés amúgy, ilyet még nem is hallottam. próbáld meg adományként felfogni. sztem miután elment a csajod intézzen el téged a szájával vagy a kezével. avagy kísérletezzetek a pózokkal. én pl. kutyában gyorsabban elmegyek. a sikosító is segíthet
3/6 anonim válasza:
Nekem is ez van, mi úgy csináljuk, hogy 30-45 perc a szex, és utána kézzel fejezi be, meg szájjal
4/6 anonim válasza:
Jó neked, legyél hálás. Verd ki magadnak, miután már nem bírja a barátnőd, úgy is nagyon jó lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
Egyszer kipróbáltunk egy fura pózt, 10 mp alatt elélveztem :D megpróbáltuk már azóta párszor ugyanazt a pózt, de semmi hatása. Ha már nem bírja, akkor szopni szokott, de akkor is legalább 20 perc kell. Találkozás előtt 1-2 nappal nem verem ki, hogy töltődjek rendesen, ha meg pár órával előtte kicsapom, akkor gyengébb lesz az erekcióm. Ami azért érdekes, mert a második menetre már 5 perc pihi után képes vagyok és állok, mint a betonoszlop
2019. márc. 7. 00:17
6/6 A kérdező kommentje:
Pedig koncentrálok arra, hogy hamarabb elsüljek meg minden, egy idő után érzem, hogy oké, mindjárt lövell ki a cucc, majd az érzés elmúlik és tudom tovább folytatni.
2019. márc. 7. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!