Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttlétre milyen pózt ajánlotok? (Mind kettőnknek első)
Figyelt kérdés
19cm hosszúságú a falloszom 4,5cm vastagsággal a lány pedig elmondása szerint szűk.2019. márc. 17. 00:02
1/5 anonim válasza:
Nekem is pont ekkora és a misszionáriust javaslom.Volt akinél elsőre mikor belecsúsztam éreztem hogy nem passzolunk és volt akinél elsőre hogy illeszkedünk és élvezetes.Találkoztam vele 10 20 év múlva és ugyanúgy állandóan spricceltem tőle.
2/5 anonim válasza:
Én a misszionáriust javasolnám. De legyén óvatos. S ne akard beleerőltetni az egészet a lányba. Ne ilyejd meg nagyon, ha fájni fog neki. De figyeld a reakcióit. S előtte mindenképpen izgasd fel alaposan. Hogy nagyon nedves legyen. S az izmai is könnyebben fogadjanak be téged.
Vannak, aki a lovaglót szokták mondani, mert ott a lány irányítja a mélységet. De nem javasolom, mert nem biztos, hogy mer beleesreszkednki, egy rossz mozdulattal túl mélyre csúszhat illetve neked is lehet fájdalom, ha nem jó a szög.
3/5 anonim válasza:
69 itán Mindenképp misszionárius, nagyon óvatosan.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2019. márc. 17. 03:47
5/5 anonim válasza:
Hát nem tudom. Vagy lovagló, vagy misszi. Kérdezd meg, hogy ő hogy szeretné, mert a lovaglót ő irányíthatja, ha fáj neki, vár egy kicsit stb. A missziben nem biztos hogy mer szólni ha fáj és akkor rossz élmény lesz neki. Kérdezd meg és előtte mondd meg neki, hogy nyugodtan szóljon, ha valami kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!