Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó, ha egy fiúnak már volt valakije? Hogy már volt lánnyal?
Ti hogy vagytok ezzel? Zavar, ha már előttetek lefeküdt más lánnyal is a párotok, vagyis hogy előttetek már volt szexuális kapcsolata, tehát nem ti vagytok az elsők, így mondhatni tapasztalt a fiú?
Persze nem olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akik 15 évesek és már volt százhúsz millió barátjuk.
Köszönöm a válaszokat! :)
Szerintem ebben semmi extra nincs. Elég egyértelmű, főleg egy bizonyos kor felett, hogy volt már szexuális kapcsolata.
Abba inkább nem gondolnék bele, miket csinált más lányokkal. De maga az, hogy nem én vagyok az első nem zavarna.
Ha megengeded, én férfiként válaszolok.. kedvelem, ha egy nőnek nem volt előttem más, vagy csak nagyon kevés partnere. Szerintem sokkal értékesebb az, aki nem adja magát könnyen illetve sokaknak.., én férfiként sem teszem..
F/23
Jobban tetszene ha nem lett volna előttem senki vagy kevés partner.
De igaza van az elsőnek, hogy bizonyos kor fölött ez már “valószínű” megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!