Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy aranyos lánnyal. Közbe kiderült van valakije így nem szabad?
nem létezik egyedülálló nő. meg férfi sem. mindenkinek van valakije. te vagy még csak egyedül...de most komolyan,hogy tehetsz föl ilyen kérdést?
az biztos, hgoy rossz helyen keresgélsz. ne kezdj olyan lánnyal, akinek van barátnője. gondolj bele fordított helyzetbe. hogy érzenéd magad, ha a barátnődnek tetszelegne egy másik srác? megválaszolom, szarul. gondolom.
azaz igazság hogy nagyon kevés nőt lehet elhódítani a pasijától, a legtöbbnek csak egy szórakozás egy ilyen srác, vagy csak unatkozik kicst mert nem elégíti ki minden téren őt a pasija, de vele fog maradni a végén mert ő a biztos pont. Te meg megszereted őt teljesen belebolondúlsz aztán csak a csalódás marad és hiú ábrándok....
egyébként én is azt vettem észre nagyon sokáig hogy a legtöbb normális lány az foglalt aki külsőre és belsőre és természetre is ott van...
Beletelt jó pár kemény hónapomba míg találtam ilyen lányt , van csak nagyon kevés...
Együttérzek veled kérdező, hasonló cipőben járok mint te :)
Ha valaki megtetszik, és még okos értelmes nő is, akkor szinte biztos hogy foglalt.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem, nem szabad :)
Ez van, ilyenkor tovább kell lépni mert mást nem nagyon tehetsz. Mocsok sz*r érzés ha úgy érzed "csak" annyin múlik hogy foglalt a kiszemelt, de nem illik másnak a kapcsolatába belepiszkálni.
Ha adja neked a jeleket dugd meg abból baj nem lehet. Ha jó vagy lehet a tiéd lehet akkor is, ha még megvan neki az előző pasija.
Ha annyira nem adja, csak szórakozott veled, ahoyg fentebb is írták hagyd a fenébe és keress mást.
Én ilyenkor mindig arra gondolok, most is tanultam valamit a nőről, legközelebb biztos nagyobb szerencsém lesz. És keresek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!