Hogy viselkedjek a lánnyal? Hónapokig nem tudott dönteni rólam, most van valakije.
tehát, amikor eléálltam, azt mondta, hogy nem tudja... kicsit jó egyedül neki. Kicsit később erőltettem a dolgot, mondtam neki, hogy "akkor mondj nemet légyszives" - nem mondott, továbbra is "ne haragudj, most igy valahogy tök jó"
aztán nemrégen lett pasija, persze mostis, előtte is barátok maradtunk. Sajnos egy társaságba járunk mindketten. Az világos, hogy nem irok, a köszönésen kivűl más kommunikációt nem folytatok vele. De egyszer ide fog jönni hozzám, hogy "régen beszélgettünk" én meg legszivesebben azzal reagálnám le, hogy "hát régen is fogunk, de nézz körül, itt van rengeteg pasi, mind sokkal helyesebb mint én, menj beszélgess velük" aztán hátat forditva otthagyom.
Tudom, könnyű azt válaszolni, hogy "ez miért érdekel" vagy "nem mindegy már?", de azért aki átélt már ilyet: ez milyen reakciót vált ki a nőkből? Az egyik énem azt mondja: "ez nem te vagy" de a másik énemnek már elege van, hogy folyton pofáraejtik, és mostmár nem tudok türelemmel, gyengédséggel hozzáfordulni.
Szerintem ezzel a dumával, hogy vannak helyesebb pasik, menj velük beszélgetni, egyáltalán nem vágsz neki vissza, és csak magadat járatod le.
Én a helyedben annyit mondanék egy ilyen helyzetben, hogy "hát, nekem már annyira nincs kedvem beszélgetni veled". Nézz keresztül rajta, ez a lány a barátságot sem érdemli, hiszen a legkevésbé sem volt veled egyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!