Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult olyan periódus az életetekben, hogy állandóan szexeltetek, vagy önkielégítettetek?
Állandóan nem voltam nedves
De volt hogy Mindennap megdugattam magam az exemmel
Menzikor óvszerrel
"átlag kb. olyan 3 alkalommal naponta"
Azta ez nagyon meredek. De a harmadik sem semmi. Reálisan nézve/munka mellett, ez hosszabb távon nem tudom, hogy hogyan tartható. Bár majd jönnek mindjárt az oldal fake "megmondóemberei", hogy ez általános helyzet.
#6 Nem is lehet tartani, és nem is volt normális dolog sztem..
Én a 20-as éveim legelején még tanultam, tehát nem voltam annyira kötött és ha jól emlékszem, nyáriszünet időszak volt... Nem volt kapcsolatom éppen, és nagyon igényeltem a masztit... számomra is durva volt, de szerencsére elmúlt... A túl sok "magad uram, ha szolgád nincsen" történések már nem egészségesek, rá lehet kapni... Utólag rájőve ez vhol sztem egy lelki "pótcselekvés" volt részemről..
A lényeg, h néha előfordhatnak ilyen periódusok, viszont ha állandóvá válik, az már nem normális dolog.
A főiskolán vizsgaidőszakban mindig valahogy ezen járt az agyam, nem volt pasim, otthon tanulás közben, végén mindig masztiztam kicsit.
Gondolom a stressz miatt, meg mert szívesebben csináltam volna mást.
Mióta dolgozom, nem nagyon törnek rám ilyen ingerek huzamosabban.
30N
10 éve állandóan ezen jár az eszem, és az sem segít, hogy összesen másfél telt ebből kapcsolatban.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!