Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátnőm állandóan csak szexelne?
Egész napi témája a szex körül forog és ha pl áthívom pizzázni még arra is azt mondja, hogy jön de ő mást fog enni. Igen. Arra gondol ott lent.
Semmi másról nem tud beszélni, de nem akarom őt megbántani.
üdv a klubban, exem szintén ilyen volt
van az a szint ami után zavaró ez a dolog
próbálj meg vele normálisan elbeszélgetni erről
Ha jó szerető lennél, és rendesen ki tudnád elégíteni a barátnődet, akkor kevesebbet pörögne a szex témán. Én is nagy étkű vagyok, és ha sokáig, 1-2 hétig nincs szex, akkor utána én is csak ezen tudok pörögni...
Szóval gyakorlásra fel! :)
Ha normálisan ki van elégítve akkor nem azon fog járni az esze.
Kivéve persze ha extrém módon szexőrült. Akkor nem tudsz mit kezdeni vele. Nézz olyat akinek kisebbek az igényei mert ha ő szünet nélkül akarja akkor téged is padlóra küld. A teljesítménykényszer impotenssé fog tenni egy idő után, vagy gyorstüzelő leszel.
Huuh de nagy gondod van. Biztos sokan sajnálnak mert ennyire kíván a csajod. Nektek férfiaknak sem felel meg már semmi sem.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!