Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondta hogy nagyon tetszem neki, és le is feküdtünk, akkor helyesnek számítok?
A neten ismertem meg. Szép lány volt. Azok a lányok közé tartozik akik után szinte minden fiú utána fordul.
Örülök nagyon hogy egy ilyen szép lánynak bejöttem.
Ha bejöttem neki akkor annyira csak nem vagyok ronda? Eddig még sosem volt barátnőm.
A lány félig-meddig tévedett!
Nem csak helyes vagy, hanem h****e is!
Ohh...a 4-es kis magabiztos! Ő maga átlag feletti, ami neki átlag, az legyen mindenkinek az, és ha vonzódik, még ájuljanak is el tőle. És te se legyél,m kérdező , magabiztos, majd ő az lesz.
Kislányom! Itt lehet, hogy király vagy, de az életben igen kevéske lehetsz. Férfi, 39
Nem megyünk erre a szintre. Több okból sem. De hogy egyet mondjak: ha a saját szöveged értése sem megy, mert hiányzik az önismereted, akkor nem más a hibás.
És mennyi ilyen tucatnőcske van....
Visszafogtam magam, bizonyítvány kiállítva, vita lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!