Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa az hogy szeretnek "szuzteleniteni" egy sracot?
Figyelt kérdés
Regota szeretnek egyszer szexelni egy szuz sraccal, amikor en veszetettem el az egy eleg tapasztalt fiuval volt, es azota se nyilt alkalmam erre...es mostmar h nem jarok suliba nem is igazan tudom hol lehetne ilyen sracot talalni. Szerintem eleg jo erzes lehet valakinek ilyen modon "segiteni" tanitgatni stb. Ez valamilyen fetis lenne?2019. márc. 14. 21:17
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem fura. Itt gyakorin pedig simán találsz szűz fiúkat.
2/11 anonim válasza:
Például engem érdekelene ;) Írj rám priviben;)
3/11 anonim válasza:
Szia, állok rendelkezésedre :D Írtam privátban
4/11 anonim válasza:
Repüljetek gyökerek, írjátok neki a sok privátot.
6/11 anonim válasza:
Feleségemnek is ez az egyik vágyálma. :D
7/11 anonim válasza:
De nagy kár hogy kamu az egész. Pedig mit meg nem adnék egy ilyen lányért ://
8/11 Gymnospermatophyta válasza:
Hát, én akárkivel nem fekszem le, hiába vagyok szűz. De belőlem van kevesebb, biztos már sok privátot kaptál:D
10/11 anonim válasza:
Nem furcsa és nem is "fétis", hiába divat ráaggatni ezt mindenre itt, gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!